Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Жовтня, 2020 р., 16:56
Уряд затвердив Порядок здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення виборів.
19 Жовтня, 2020 р., 16:54
22 жовтня відбудеться відкриття сортувальної станції "Скадовськ - чисте місто". Херсонщина без сміття", що реалізується за кошти Євросоюзу.
19 Жовтня, 2020 р., 16:51
Сьогодні, 19 жовтня, відбулась оперативна нарада під головуванням заступника міської ради Казберука А.А., в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, підприємств ЖКГ.
16 Жовтня, 2020 р., 16:15
09 жовтня відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Херсонської обласної державної адміністрації. На порядку денному розглядались питання оцінки епідемічної ситуації в області, здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення місцевих виборів, ряду питань організації епідемічних розслідувань та лікування.
16 Жовтня, 2020 р., 16:10
У зв’язку з необхідністю проведення планових робіт в електричних мережах АТ «Херсонобленерго», повідомляємо про тимчасове припинення електропостачання споживачів.  Роботи, будуть проводитися з технічного обслуговування лінії 0.4 кВ ТП-14 Л-2.
15 Жовтня, 2020 р., 16:13
Протягом вересня поточного року службовими особами відділу прикордонної служби «Скадовськ» під час виконання службових обов’язків на адміністративній ділянці Скадовського району було виявлено 6 порушень правил прикордонного режиму.  (стаття 202 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду». В контрольованому прикордонному районі громадяни перебували без документів, що посвідчують особу, зафіксовано порушення громадянами порядку обліку тримання на пристанях, причалах, пунктах базування маломірних суден їх вихід і плавання в територіальному морі та внутрішніх водах України.
15 Жовтня, 2020 р., 16:11
13 жовтня 2020 року у ЗДО (ясла-садок) №5 «Червона Шапочка» відбувся семінар-практикум «Сучасні проблеми екологічного виховання дітей дошкільного віку». Мета проведення семінару – відкрита можливість для кожного педагога підвищити свою компетентність з екологічного виховання дошкільників та поглиблення теоретичних знань та практичних умінь педагогів з організації еколого-природничої освіти вихованців у сучасному ЗДО.
15 Жовтня, 2020 р., 16:08
13 жовтня, напередодні свята Українського козацтва та Дня захисника України відбулись святкові заходи. У  ЗДО №7 «Казка» для вихованців старшої групи був проведений квест «У пошуках козацької булави» (музичний керівник Л.Сурдул, інструктор з фізкультури Л.Пащенко, вихователь А.Смолієнко). Запальні українські таночки та дзвінкі дитячі пісні лунали у музичній залі, переплітаючись з народними та сучасними дитячими іграми та завданнями. Хлоп’ята віднайшли ключ від скрині, де зберігалась козацька булава, якою головний Козак посвятив їх у козачата. У всіх дітей був піднесений, святковий настрій та позитивні емоції.
13 Жовтня, 2020 р., 15:17
11жовтня ФСК "Джарилгач", за підтримки РК ДЮСШ Скадовського району та Скадовської міської ради провів турнір з міні-футболу, який був присвячений пам'яті Ігоря Коваленка. Для довідки: Ігор Коваленко - одна з найяскравіших особистостей Скадовського футболу. Вболівальники зі стажем пам'ятають його, як яскравого футболіста, який дійсно ГРАВ У ФУТБОЛ. Гравці 90х-00х років, яким доводилося виходити з ним на поле пам'ятають його, як справжнього товариша і просто хорошу людину, відданого футболу.
13 Жовтня, 2020 р., 15:11
Осінь бавить нас теплими днями і в один із цих днів, а саме 8 жовтня 2020року здобувачі освіти ЗДО(я/с) №5 "Червона Шапочка" старшої групи "Віночок" відвідали КЗ "Скадовська ЦБР"

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора