Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Турнір пам'яті Ігоря Коваленка

Дата: 13.10.2020 15:17
Кількість переглядів: 3776

11жовтня ФСК "Джарилгач", за підтримки РК ДЮСШ Скадовського району та Скадовської міської ради провів турнір з міні-футболу, який був присвячений пам'яті Ігоря Коваленка. Для довідки: Ігор Коваленко - одна з найяскравіших особистостей Скадовського футболу. Вболівальники зі стажем пам'ятають його, як яскравого футболіста, який дійсно ГРАВ У ФУТБОЛ. Гравці 90х-00х років, яким доводилося виходити з ним на поле пам'ятають його, як справжнього товариша і просто хорошу людину, відданого футболу.

 

Турнір, який був товариським, зібрав з усього району різні вікові категорії футбольної громадськості Скадовського краю. У складі команд грали, як молоді гравці, яким довелося пояснювати хто такий Ігор Коваленко, так і гравці з величезним досвідом, які виходили на поле разом з Ігорем.

 

Судячи з відгуків гравців і уболівальників - турнір вдався. Він був дійсно товариським, і пройшов у дружній атмосфері. Всі команди намагалися показати свою технічну майстерність і краще за всіх це вдалося команді "Інгвар", яка і посіла перше місце. Другими фінішували Скадовчани і третіми молоді представники Новомиколаївського футболу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора