Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Дня Українського козацтва та Дня захисника України

Дата: 15.10.2020 16:08
Кількість переглядів: 3522

13 жовтня, напередодні свята Українського козацтва та Дня захисника України відбулись святкові заходи. У  ЗДО №7 «Казка» для вихованців старшої групи був проведений квест «У пошуках козацької булави» (музичний керівник Л.Сурдул, інструктор з фізкультури Л.Пащенко, вихователь А.Смолієнко). Запальні українські таночки та дзвінкі дитячі пісні лунали у музичній залі, переплітаючись з народними та сучасними дитячими іграми та завданнями. Хлоп’ята віднайшли ключ від скрині, де зберігалась козацька булава, якою головний Козак посвятив їх у козачата. У всіх дітей був піднесений, святковий настрій та позитивні емоції.

 

У садочку «Червона шапочка» відбулася музично-спортивна розвага "Як козаки вчили у футбол грати", де діти групи "Бджілка" разом з козаками Граєм та Око (Романова О.П. та Дудченко О.А.) тренувалися грати у футбол – опрацьовували вміння вести м'яч внутрішнім боком стопи, контролювати силу удару, вміння діяти в команді... А діти для козаків співали пісню, танцювали та вірші розповідали. Всі отримали велике задоволення від розваги, заряд енергії та бадьорості!

 

Незабутні враження залишаться надовго у душах маленьких українців. Такі заходи, проведені у закладі дошкільної освіти, спрямовані на формування у маленьких громадян України любові до своєї Батьківщини , поваги до традицій і звичаїв українського народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора