Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Липня, 2020 р., 16:58
У Херсонській області триває призовна кампанія. Терміни призову громадян на строкову військову службу до Збройних сил України та інших військових формувань перенесено через карантин з квітня-червня на травень-липень. З 15 червня розпочинається відправка строковиків у війська.  
01 Липня, 2020 р., 16:57
Сьогодні в Україні відзначають день архітектури. Професія архітектора з давніх часів викликала повагу і шану. Завдяки їм протягом віків створювалися безсмертні шедеври, якими ми захоплюємося й донині. І сьогодні працівники архітектури йдуть в ногу з сучасністю,  активно працюють,  втілюючи у реальність сміливі ідеї, використовуючи новітні технології  та  оригінальні конструкторські рішення.
01 Липня, 2020 р., 16:52
27 червня 2020 року в спортивній залі Скадовського районного будинку культури відбувся ХХІІІ Відкритий фестиваль-конкурс зі спортивного бального танцю «Кубок Чорного моря» імені Лариси Шаронової в умовах адаптивного карантину з дотриманням усіх протиепідемічних заходів. Щорічний фестиваль-конкурс зі спортивного бального танцю проходить за підтримки Скадовської міської ради.
30 Червня, 2020 р., 17:05
В умовах підвищення температури, прогнозу довготривалої сухої погоди та у відповідності до Закону України «Про пожежну безпеку», з метою недопущення виникнення пожеж, звертаємо увагу землекористувачів щодо організації роботи по створенню мінералізованих смуг по границях сільськогосподарських угідь та очищення їх від наземних горючих матеріалів.
26 Червня, 2020 р., 15:35
Щороку в червні працівники КП "Очисні споруди" ведуть активну боротьбу  з алергенними рослинами, зокрема амброзією. Обприскування зелених зон міста проводиться  до стану її цвітіння.  Відповідні роботи проводяться на виконання міської програми «Благоустрій території міста Скадовська на 2020 рік». Нині комунальники працюють в західній частині міста, піклуючись щоб її цвітіння не завдавало шкоди здоров'ю мешканцям та гостям нашого міста.
26 Червня, 2020 р., 15:31
28 червня 1996 року увійшло в новітню історію нашої держави як День великого загальнонаціонального консенсусу, верховенства національних інтересів. Прийнята цього дня нова Конституція суверенної України втілила досягнення вітчизняної й світової конституційної науки та практики конституційного будівництва, відобразила волю та прагнення українського народу до власної національної державності. З того моменту, як перша Конституція України набула чинності, ми почали будувати нову, незалежну державу.
26 Червня, 2020 р., 15:21
26 червня 2020 року біля пам'ятника Т.Г.Шевченку загальним читанням статей Конституції України розпочався мітинг з нагоди 24-ї річниці Конституції України. В урочистому зібранні взяли участь очільники влади міста та району, керівники організацій, підприємств, установ, громадські об`єднання та молодь з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.
25 Червня, 2020 р., 16:52
Минулого року вперше Скадовська міська рада виступила організатором проведення змагань з аматорського плавання «Скадовськ – острів Джарилгач». Значна дистанція між містом Скадовськ і островом Джарилгач, а це 6,5 км, не злякала справжніх шанувальників плавання. До речі, ця відстань тотожна запливу через Босфор. Змагання відбулось з нагоди відзначення Дня незалежності України 24 серпня. Кращий результат показав херсонець Анатолій Волошко, час запливу якого склав 1 год. 51 хв.
25 Червня, 2020 р., 16:45
Найкращий час для оздоровлення  дітей – це літо! Адже саме влітку, коли  сонце, повітря, вода ефективно впливають на організм та здоров’я  малечі, настає найблагодатніша пора для їх фізичного розвитку. Вихователі ЗДО (ясел/садка) №5 «Червона Шапочка» Скадовської міської ради будують свою роботу так, щоб максимально використати усі можливості природного середовища.
25 Червня, 2020 р., 16:44
19 червня 2020 року адміністративною комісією при виконавчому комітеті Скадовської міської ради проведено планове засідання, на якому було розглянуто 15 справ про адміністративні правопорушення, з них :

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора