Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагальні питання сьогодення

Дата: 19.10.2020 16:51
Кількість переглядів: 3135

Сьогодні, 19 жовтня, відбулась оперативна нарада під головуванням заступника міської ради Казберука А.А., в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, підприємств ЖКГ.

 

У ході наради обговорювались питання облаштування приміщень міських дільничних виборчих комісій, готовності дошкільних закладів міста до опалювального сезону. Детальніше про відповідні напрямки.

 

Наразі на контролі питання стану забезпечення вимог до приміщень виборчих комісій і голосування, забезпечення технічними засобами та інвентарем, засобами зв’язку та ін. Дано доручення опрацювати розпорядження про закріплення відповідальних з числа керівників структурних підрозділів виконкому міської ради за міськими виборчими дільницями, провести контроль їх забезпечення технічними засобами та дотримання протиепідемічних заходів на час ведення виборчого процесу.

 

У ході наради також розглядалось питання готовності до опалювального сезону, довідки про нагальний стан систем опалення мають підготувати керівники дошкільних закладів міста, розпорядженням міського голови буде заплановано проведення пробного пуску систем газопостачання, що забезпечить у подальшому стабільну роботу під час настання стійких холодів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора