Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Вересня, 2020 р., 16:50
Скадовський краєзнавчий музей традиційно розпочав міську програму святкових заходів до Дня відкритих дверей, запросивши усіх бажаючих ознайомитися із тематичною виставкою "Вулиці рідного міста", присвячену вулицям та місцям Скадовська.
22 Вересня, 2020 р., 16:45
Вчитися у садочку цікаво – сучасний сленг закладів дошкільної освіти міста. Минулого тижня  в ЗДО №7 "Казка", був організований велопробіг з вихованцями старшої групи (інструктор з фізкультури Л.Пащенко) з метою збереження та зміцнення фізичного, психічного і духовного здоров’я дітей, як першочергового завдання навчання та виховання дошкільників. Саме така форма роботи допомагає підвищити емоційний стан та настрій дітей на весь день.
22 Вересня, 2020 р., 16:43
На період курортного сезону комунальне підприємство «Очисні споруди», для належної підтримки чистоти на пляжах міста, встановлює на міській набережній додаткові контейнери на контейнерних майданчиках. Після закінчення сезону контейнери прибираються на зберігання до наступного сезону або переставляються в інші місця.
21 Вересня, 2020 р., 16:58
Сьогодні, 21 вересня, відбулась оперативна нарада під головуванням секретаря міської ради Сокольчука О.М. в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, підприємств ЖКГ. Секретар міської ради зосередив увагу на питаннях готовності до опалювального сезону, стані благоустрою міста, підготовки проектів до чергової сесії міської ради.
21 Вересня, 2020 р., 16:36
Згідно листа Каланчацького міжрайонного управління АТ «Херсонгаз», буде здійснено відключення споживачів 22 вересня 2020 року, у зв’язку з проведенням реконструкції газопостачання кв.49, по вул. Джарилгацькій, 2 а. Заплановано припинено розподілу газу до квартир № 37, 41, 45, 49, 53, 57, 61, 65, 69.
21 Вересня, 2020 р., 16:34
19 вересня на центральній міській площі відбулись урочистості з нагоди відзначення заснування міста Скадовська. Секретар міської ради Сокольчук О.М. провів церемонію нагородження активістів міської громади.
21 Вересня, 2020 р., 16:32
126-річниця заснування міста Скадовськ запам’яталась скадовчанам святковими заходами: культурними, освітніми, спортивними та розважальними. Святкові події були організовані при всебічній підтримці ініціатив міської ради.  Завдяки відповідальному ставленню до спільної справи і активній громадській позиції День міста став справжнім святом для дружньої родини скадовчан.
19 Вересня, 2020 р., 16:05
До святкування 126-ї річниці заснування міста Скадовська готувалась вся міська родина. Зранку відбулась панахида на старому кладовищі на честь засновника міста С.Б.Скадовського та його родини, покладання квітів на могилу родини Скадовських та пам’ятника біля районного будинку культури.  До церемонії долучились учасники міського конкурсу малюнка на асфальті, учні зразкової студії “Палітра”, які створювали власне творче бачення рідного міста у малюнках.
17 Вересня, 2020 р., 15:51
Сьогодні улюблену алею скадовчан і гостей міста добре миють і прибираюсь працівники КП «Очисні споруди», готуючись гідно зустріти День рідного міста. А до свята «алея закоханих» перетвориться на арт-об’єкт. Її вишукані ліхтарі прикрасять світлини місцевих фото художників, їх любов до рідного міста і його мешканців створять гарний святковий настрій.
16 Вересня, 2020 р., 16:56
Знову на День народження рідного міста  буде проведено вподобаний скадовчанами та гостями міста ВЕЛОПРОБІГ!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора