Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Жовтня, 2020 р., 16:45
У ЗДО - ясла-садок комбінованого типу 4 Чебурашка м.Скадовська сьогодні відбувся незвичний урок малювання. Його фарби подарувала осінь Її щедрі дарунки: шишки, жолуді, каштани, квіти та калина, а ще фантазія та творчість вихованців допомогли створити справжні шедеври на різні теми.
12 Жовтня, 2020 р., 16:42
09 жовтня відбулось засідання комісії виконавчого комітету міської ради з надання адресної матеріальної грошової допомоги. Члени комісії розглянули заяви 15 осіб. Рішенням комісії   1 заявнику відмовлено у отриманні допомоги, оскільки лікування не здійснено, комісією рекомендовано звернутися за допомогою після проведення лікувальних дій. Надано адресну матеріальну грошову допомогу допомогу  лікарю м.Скадовська на  оренду  житла  та 14 осіб отримали  компенсацію за лікування.
12 Жовтня, 2020 р., 16:39
Робота ліфтового господарства у місті на контролі міської ради. Цього року коштом міського бюджету передбачено виконання капітального ремонту ліфтового обладнання у багатоквартирних житлових будинках по вул. Шевченко, 23 і вул. Мангубінська 43.
28 Вересня, 2020 р., 15:52
Бібліотеки завжди були осередками, де зберігається  пам’ять поколінь, де надбання людства є доступним шляхом розвитку нинішнього покоління. Сучасні бібліотеки, збагачені новітніми засобами отримання інформації, є центром придбання знань завдяки книжкам та невичерпним джерелам, тут вчаться шанувати  і примножувати культурні, наукові традиції і гуманітарні цінності. Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек усіх, хто любить і шанує бібліотеки, цінує книгу та бачить у читанні та навчанні шлях до кращого майбутнього.
28 Вересня, 2020 р., 15:44
Перші знання ми отримуємо в дитячому садку, тут знайомлять з літерами та цифрами, саме тут ми вчимося дружити і відстоювати свої інтереси, закладаються навички соціального поведінки і спілкування з оточуючими. І всі ці досягнення – найперші в житті, неможливі без педагога, вихователя дитячого садка. День працівника дошкільної освіти – свято всіх вихователів і нянечок в дошкільному закладі. 
24 Вересня, 2020 р., 16:43
Сьогодні на майдані Скадовського районного будинку культури відбулась зустріч народного депутата України Бойка Юрія Анатолійовича з громадськістю Скадовського району і міста. Юрій Анатолійович у зверненні до присутніх відзначив особливий імідж міста курорту Скадовська.
24 Вересня, 2020 р., 16:36
Рішення виконавчого комітету міської ради від 17 серпня 2020 року № 163 «Про визначення місць проведення передвиборчої агітації та розміщення агітаційних листівок» прийнято з метою організованого розміщення пунктів проведення передвиборної агітації представниками партій і блоків та контрольованого розташування агітаційних листівок на час передвиборних компаній у 2020 році. Згідно  відповідного рішення затверджено наступний перелік місць розташування агітаційних наметів:
23 Вересня, 2020 р., 15:25
На офіційному сайті Скадовської міської ради є сторінка «Вибори – 2020», де Скадовська міська територіальна виборча комісія розміщує інформацію для виборців. Наразі сторінка містить інформацію про:
23 Вересня, 2020 р., 15:18
Святкування Дня міста є загальним підсумком життя громади за рік. Це добра традиція виказувати слова подяки і вітання за справи та звершення на благо процвітання міста-курорту Скадовська.
23 Вересня, 2020 р., 15:16
Згідно річного плану роботи ЗДО №7 "Казка" з 14 по 18 вересня 2020 року пройшов осінній Тиждень безпеки. З вихованцями дошкільних груп були проведені інтегровані заняття, бесіди, моделювання ігрових ситуацій, вікторини, літературно-музична розвага "Лісова школа безпеки". Під час практичних занять та ігор  здобувачі освіти мали змогу закріпити набуті знання щодо стереотипів поведінки в надзвичайних ситуаціях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора