Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Листопада, 2020 р., 15:44
У зв’язку із загостренням епідемічного стану в районі виконавчий комітет міської ради  забезпечив проведення заходів з дезінфекції місць масового відвідування людей. Сьогодні бригада КП «Очисні споруди» проводила обробку дезінфікуючими засобами центральної частини міста, територій біля супермаркетів «АТБ» і «Фреш», міської площі, прилеглі території до установ та закладів освіти. Дезінфекція у місті проводитиметься щодня, згідно до затвердженого графіку.
06 Листопада, 2020 р., 15:41
05 листопада відбулась зустріч директора ЗДО №3 "Дзвіночок" Кузьменко О.М. з батьківським активом закладу. На порядку денному зборів обговорювалися питання профілактики короновірусної інфекції, харчування дітей у ЗДО №3, режиму роботи закладу тощо.
05 Листопада, 2020 р., 11:38
Сьогодні, 5 листопада, золоте 90-річчя відзначає скадовчанка Вихор Лідія Федорівна, почесний працівник бібліотечної справи, яка більше 40 років присвятила роботі у міській дитячій бібліотеці.
05 Листопада, 2020 р., 11:36
У зв’язку з необхідністю проведення планових робіт в електричних мережах АТ «Херсонобленерго», повідомляємо про тимчасове припинення електропостачання споживачів.
05 Листопада, 2020 р., 09:37
У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації у Скадовському районі виконавчий комітет міської ради звертається до власників закладів торгівлі та громадського харчування, автоперевізників, адміністрацій ринків м.  Скадовська відповідально ставитись до виконання вимог постанови КМУ від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», а саме дотриманні маскового режиму, соціальної дистанції та проведенні дезінфікуючих заходів у посиленому режимі.
04 Листопада, 2020 р., 16:21
Виконавчий комітет Скадовської міської ради запровадив відповідні заходи з прийому громадян. Назарі у вестибюлі приміщення є телефон для зв’язку з фахівцем будь-якого відділу, перелік телефонних номерів додається. Необхідну інформацію чи консультацію можна отримати у ході телефонної розмови, за необхідності фахівець підійде до Вас для особистого спілкування. Бережіть здоров’я, дотримуйтесь простих правил, цінуйте самопочуття оточуючих!
04 Листопада, 2020 р., 16:15
03 листопада відбулось засідання районної постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Скадовської районної державної адміністрації. Головним питанням порядку денного стало загострення епідемічного стану в районі. У протоколі комісії зазначено, що всього на теперішній час в Скадовському районі зафіксовано 76 випадків захворювання на COVID-19, з них 14 осіб виявлено за останню добу. Серед них захворіли 5 учнів та 2 педагогічних працівника.
04 Листопада, 2020 р., 16:05
04 листопада відбулось засідання комісії виконавчого комітету міської ради з надання адресної матеріальної грошової допомоги. Члени комісії розглянули заяви 8 членів міської громади. 
04 Листопада, 2020 р., 16:01
Рішенням виконавчого комітету міської ради від 01 жовтня 2020 року № 204 створено житлову комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам, затверджено її склад та положення про неї. Очолив комісію Афанасіаді Д.М., перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.
03 Листопада, 2020 р., 15:31
У жовтні поточного року службовими особами відділу прикордонної служби «Скадовськ» було виявлено 6 порушень правил прикордонного режиму під час виконання службових обов’язків на адміністративній ділянці Скадовського району (стаття 202 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду»).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора