Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Березня, 2020 р., 17:17
6 березня о 12.00 год. у Скадовському районному будинку культури відбудеться концерт з нагоди Міжнародного дня жінок.
04 Березня, 2020 р., 17:01
04.03.2020 р. робоча група виконавчого комітету міської ради із залученням фахівців відділу містобудування, архітектури та земельних відносин виконавчого комітету міської ради, інспекторів з благоустрою міської ради був здійснений рейд перевірки дотримання містобудівних умов і правил благоустрою м. Скадовська власниками об’єктів для провадження підприємницької діяльності, зокрема на Набережній міста.
04 Березня, 2020 р., 16:50
      Організаційно-кадрова робота в апараті Скадовської міської ради та її виконавчому комітеті  здійснюється відповідно до вимог Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про службу в органах місцевого самоврядування”, “Про запобігання корупції”, інших законодавчих і нормативно-правових актів, що регулюють питання, віднесені до компетенції сектору організаційно-кадрового забезпечення виконавчого комітету міської ради (далі – Сектор). Робота Сектору ведеться згідно місячних планів роботи.
03 Березня, 2020 р., 17:30
По вулиці Єлизаветівській ведуться роботи з прокладання нової гілки мережі водовідведення. Її проведення було ініційовано групою скадовчан, але оскільки роботи з даного напрямку досить дороговартісні міська рада проводить їх на умовах співфінансування. Згідно міської програми «Розвиток житлово-комунального господарства м.Скадовська на 2020 рік» 68,5 тис.грн. поточних трансфертів надається КП «Очисні споруди» на підключення до централізованої системи каналізації житлових будинків по вулиці Єлізаветівська 40, 42, 44. Відповідну суму сплачують і замовники проекту.
03 Березня, 2020 р., 17:23
Шановна Ірино Сергіївно! Цього ясного весняного дня прийміть найщиріші вітання з нагоди ювілейного Дня народження!
03 Березня, 2020 р., 17:21
02 березня у ЗДО яслах-садку «Теремок» відбулись збори трудового колективу закладу з питання висування кандидатур на посаду завідувача закладу, в обговоренні якого взяв участь секретар міської ради Сокольчук О.М.
03 Березня, 2020 р., 17:17
Сьогодні  відбулись загальні збори трудового колективу Скадовського райавтодору. Почесні гості та колеги зібрались привітати з ювілеєм Малашихіна Володимира Васильовича,  провідного інженера відділу якості технічного нагляду та новітніх технологій служби автомобільних доріг у Херсонській області.
02 Березня, 2020 р., 17:27
Свято очищення, радощів та прощення - Масляна є одним з найстаріших свят слов'янських народів. Справжня забава, яка зберегла свої традиції в наші дні з язичницької культури. Цей смачне і неймовірно ситне свято триває цілий тиждень, який передує настанню Великого посту.
02 Березня, 2020 р., 17:21
У поточному році в міській програмі «Розвиток житлово-комунального господарства м.Скадовська на 2020 рік» передбачено численні заходи з прокладання нових та ремонту існуючих мереж вуличного освітлення, складові якої активно впроваджуються. Наразі бригада КП «Очисні споруди» працює над освітленням подвір’я багатоповерхових будинків по вул. Свободи, 1 та Мангубінській, 24.
02 Березня, 2020 р., 17:20
За ініціативи Скадовської міської ради 04 березня у залі засідань районної ради відбудеться спільне засідання депутатів районної та міської рад. На порядок денний винесено нагальне питання фінансування медичної галузі району задля збереження на належному рівні мережі лікувальних закладів та створення сучасних умов для надання послуг населення району і міста.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора