Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Лютого, 2020 р., 17:15
В яслах-садку «Чебурашка» відкрилась виставка-продаж еко-сумок виготовлених родинами дошкільнят. Кожна сумка оригінальна та неповторна, яскрава та практична, зроблена з екологічних матеріалів на будь-який смак: розписана фарбами, прикрашена гудзиками, вишивкою, бісером, квітами зі стрічок, метеликами та ін.! Вироби чекають на шанувальників! Виручені кошти підуть на закупівлю зелених насаджень для території закладу.
24 Лютого, 2020 р., 17:10
22 лютого у читальному залі районної бібліотеки відбувся шаховий турнір м. Скадовска за ініціативи громадської організації «Курортні шахи», керівник Коваленко В.Ю. Співорганізатором турніру виступила Скадовська міська рада. У турнірі брали участь 15 шахістів, шестеро зі старшої групи (11-14 років) та 9 спортсменів з молодшої. Учасники міського турніру отримали грамоти, медалі і кубки від міської ради, а головне – це досвід участі у змаганнях та підготовка до ІV Всеукраїнського турніру «Кубок Джарилгацької затоки», який проводиться влітку у Скадовську.
24 Лютого, 2020 р., 16:57
На ранок 24 лютого знову виявлено акт вандалізму на дитячому майданчику центральної міської площі. Повалено залізобетонну фігуру «Котигорошко», на яку раніше вже було вчинено напад молодіжної компанії на підпитку.  3 жовтня минулого року хуліганів зупинив працівник служби охорони поліції. Наразі вивчаються дані камер відео спостереження. Над завданням працюють фахівці поліції, адже таке ставлення до міської власності не може бути безкарним. По даній справі секретар міської ради Сокольчук О.М. надав доручення щодо оперативного вивчення інформації злісного порушення порядку в місті.    
21 Лютого, 2020 р., 16:16
20 лютого відбулась робоча нарада з питань організації загальноміського заходу з нагоди святкування Масляної «Масляна іде, весну нам несе!». Секретар міської ради Сокольчук О.М. запропонував провести захід 29 лютого об 11.00 год. на площі районного будинку культури.
21 Лютого, 2020 р., 16:06
20 лютого на засіданні комісії з питань надання адресної грошової матеріальної допомоги окремим категоріям мешканців м.Скадовська розглянуто 34 заяви. Члени комісії задовольнили 32 звернення, 2 заявникам було відмовлено у отриманні допомоги у зв’язку з відсутністю вагомих підстав.
20 Лютого, 2020 р., 18:01
20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної сотні. Цього дня у 2014 році під час Євромайдану на Інститутській вулиці Києва силові підрозділи розстрілювали протестувальників. Всього за день було близько ста жертв, які залишаються в історії країни героями "Небесної сотні".
20 Лютого, 2020 р., 17:59
Сьогодні в ході підготовки до педагогічної наради відбувся колективний перегляд інтегрованого заняття з фізичної культури в старшій групі ДЗО «Казка» за авторською програмою О.Аксьонової  «Школа розумного руху» (інструктор з фізкультури Пащенко Л.В., вихователь Антіпіна Н.М., музичний керівник Сурдул Л.Л.), на якому були  присутні педагоги закладу  та  заступник міського голови Бутенко О.І.
20 Лютого, 2020 р., 17:54
19 лютого розпочато практику проведення виїзних засідань виконавчого комітету. Сьогодні чергове засідання відбулось на базі комунального підприємства «Водне господарство».
19 Лютого, 2020 р., 11:35
Звіт начальника Скадовського відділення поліції перед населенням за 2019 рік (ЗМІСТ).
19 Лютого, 2020 р., 10:35
Шановний Олексію Володимировичу! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня народження!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора