Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з ювілеєм Сахацьку Ірину Сергіївну!

Дата: 03.03.2020 17:23
Кількість переглядів: 672

Шановна Ірино Сергіївно! Цього ясного весняного дня прийміть найщиріші вітання з нагоди ювілейного Дня народження!

Перерахувати Ваші досягнення і здобутки складно, передусім Ви незамінний керівник і справжній товариш у колективі, людина доброї душі, наділена витонченими якостями жіночності. Ваші організаторські здібності й нестримний потенціал до самовдосконалення об'єднують навколо себе однодумців, швидко й професійно вирішуються усі буденні питання.

Ваша щирість й доброзичливість, тактовність і скромність завжди приваблювали людей, тому саме до Вас звертаються за порадою, знаючи, що допоможете знайти вихід у складних ситуаціях. Притаманний Вам талант організатора помножений на щиру відданість до нашої спільної справи, на велике бажання робити людям добро, стали запорукою Вашого життєвого успіху.

З нагоди ювілейного Дня народження, бажаємо, щоб кожен день світився сонячною радістю, любов і турбота рідних ніжно огортала й берегла від негараздів. Нехай Ваша доля завжди буде щасливою і багатою на міцне здоров'я, а  поруч будуть найдорожчі серцю люди, добрі та надійні друзі, вірні товариші.  Хай Ваші творчі плани здійсняться, а оселя повниться світлом і добром.

З повагою,
секретар міської ради Сокольчук О.М., 

депутати міської ради, члени та апарат

виконавчого комітету міської ради

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора