Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Березня, 2020 р., 15:34
Березневі шевченківські дні для кожного українця переплітаються у вінок синівської любові до нашого духовного батька, котрий усе життя поклав на вівтар служіння своєму народові, його захисту і возвеличенню. Тараса Шевченка сьогодні по праву вважають духовним натхненником нашої держави. Він зростає й розвивається в часі, історії, його громадянська принциповість й відданість правді та свободі просто захоплюють.
10 Березня, 2020 р., 15:27
10 березня під головуванням секретаря міської ради Сокольчука О.М. проведено чергову апаратну нараду виконкому міської ради. Про плани на поточний тиждень доповідали керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, керівники комунальних підприємств міста. 
06 Березня, 2020 р., 16:56
Саме під такою назвою 6 березня 2020 року у великій залі районного будинку культури вщент заповненою глядачами відбувся звітний концерт творчих колективів клубних закладів Скадовського району, присвячений  найчарівнішій, найпрекраснішій, найгарнішій половині людства — жінкам!
06 Березня, 2020 р., 10:59
Початок весни, початок життя в природі, перший ніжний і теплий подих є сутністю жінки. Саме тому символом безкінечного світла і краси є день 8 березня!
05 Березня, 2020 р., 18:07
05 березня на міській набережній поновлено насадження ялівцю козацького. Минулого року апарат виконкому міської ради висадив кущі ялівцю з метою збереження зелених зон від перетворення їх на торгові майданчики. Не всі з них витримали спекотне літо. Наразі зелену зону міської набережної поновлено. Кущі доглядатимуть працівники комунальних служб міста.
05 Березня, 2020 р., 17:57
У закладі дошкільної освіти №7 «Казка» 4 березня відбулась педагогічна нарада «Виховання здорової дитини в сучасних умовах закладу дошкільної освіти», на якій  підведено підсумок роботи педагогічного колективу  щодо стану валеологічно-оздоровчої роботи  з дошкільнятами, яка була проведена у формі КВК  ( вихователь-методист Зіневич Т.В.).
04 Березня, 2020 р., 17:17
6 березня о 12.00 год. у Скадовському районному будинку культури відбудеться концерт з нагоди Міжнародного дня жінок.
04 Березня, 2020 р., 17:01
04.03.2020 р. робоча група виконавчого комітету міської ради із залученням фахівців відділу містобудування, архітектури та земельних відносин виконавчого комітету міської ради, інспекторів з благоустрою міської ради був здійснений рейд перевірки дотримання містобудівних умов і правил благоустрою м. Скадовська власниками об’єктів для провадження підприємницької діяльності, зокрема на Набережній міста.
04 Березня, 2020 р., 16:50
      Організаційно-кадрова робота в апараті Скадовської міської ради та її виконавчому комітеті  здійснюється відповідно до вимог Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про службу в органах місцевого самоврядування”, “Про запобігання корупції”, інших законодавчих і нормативно-правових актів, що регулюють питання, віднесені до компетенції сектору організаційно-кадрового забезпечення виконавчого комітету міської ради (далі – Сектор). Робота Сектору ведеться згідно місячних планів роботи.
03 Березня, 2020 р., 17:30
По вулиці Єлизаветівській ведуться роботи з прокладання нової гілки мережі водовідведення. Її проведення було ініційовано групою скадовчан, але оскільки роботи з даного напрямку досить дороговартісні міська рада проводить їх на умовах співфінансування. Згідно міської програми «Розвиток житлово-комунального господарства м.Скадовська на 2020 рік» 68,5 тис.грн. поточних трансфертів надається КП «Очисні споруди» на підключення до централізованої системи каналізації житлових будинків по вулиці Єлізаветівська 40, 42, 44. Відповідну суму сплачують і замовники проекту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора