Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Квітня, 2020 р., 16:31
27 квітня відбувся виїзд комісії виконкому міської ради разом зі службовцями Скадовського міжрайонного відділення поліції охорони щодо обстеження стану прибудинкових територій житлових будинків міста з дотримання правил благоустрою. Було проведено обстеження семи приватних будинків, господарям яких попередньо було надано попередження щодо зберігання будівельних матеріалів на прилеглих територіях до подвір’я.
27 Квітня, 2020 р., 17:31
Артерії міської інфраструктури - це автошляхи, їх стан постійно на контролі міської влади. У звіті  минулого року міська рада відзначила наступні дорожні ремонтні роботи:
27 Квітня, 2020 р., 17:21
При формуванні бюджету на поточний рік до міської ради надійшло колективне звернення від мешканців військового поселення, що по вулиці Гуманенка. Питання стосувалось прокладання нової мережі каналізації, але проект виявився досить вартісним для скадовчан. Його було включено до міських програм на умові співфінансування з міським бюджетом.
27 Квітня, 2020 р., 17:17
27 квітня під головуванням секретаря міської ради Сокольчука О.М. відбулась чергова нарада із заступниками міського голови та керівниками структурних підрозділів виконкому міської ради, керівниками підприємств ЖКГ та поліції охорони. На порядку денному розглядались питання аналізу фінансування міських програм, підготовки до оздоровчого сезону, ведення робіт з благоустрою в місті, контролю ведення будівництва на території міської громади.
26 Квітня, 2020 р., 21:46
Шановний Федоре Степановичу! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня народження! Вас знають і поважають у кожному куточку нашого міста і району, здобутки і напрацювання цінують далеко за його межами. Ваші справи є визначним надбанням міськоі громади.
24 Квітня, 2020 р., 16:09
За інформацією головного лікаря Скадовського Центру ПМСД Хмельової А.В. станом на 24 квітня на самоізоляції  знаходиться 21 житель району, яким проведено ПЛР тестування. Аналізи відправлено до обласної лабораторії, з опрацьованих 11  всі є негативними на наявність короновірусу. “Необхідно продовжувати карантинні заходи, обов’язковим на даний час є дотримання правил особистої гігієни та користування засобами захисту ”- коментує Алла Василівна.
24 Квітня, 2020 р., 16:00
17 квітня відбулось позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На порядку денному розглядались питання додаткових обмежувальних заходів в період вихідних та святкових днів, заходи протипожежної безпеки та Порядок проведення обов’язкової госпіталізації осіб, які здійснюють перетин державного кордону, до обсерваторів (ізоляторів).
24 Квітня, 2020 р., 15:47
Місяць з невеликим залишається до початку літньої пори, а для міста-курорту - сезону оздоровлення. Створення затишної та комфортної атмосфери у місті справа загальна. Від кожного з нас залежить імідж рідного міста.
24 Квітня, 2020 р., 15:42
24 квітня 2020 року відбулась чергова зустріч педагогів закладів дошкільної освіти Скадовського району в онлайн режимі на платформі ZOOM. У ході роботи педагоги акцентували увагу на співпраці з батьками вихованців під час карантину.
24 Квітня, 2020 р., 08:58
З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, керівництвом держави впроваджуються заходи, націлені на блокування її розповсюдження. На державному рівні заборонено проведення масових заходів, у тому числі і релігійних, у якому бере участь понад 10 осіб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора