Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Контроль стану благоустрою прибудинкових територій міста

Дата: 28.04.2020 16:31
Кількість переглядів: 1340

27 квітня відбувся виїзд комісії виконкому міської ради разом зі службовцями Скадовського міжрайонного відділення поліції охорони щодо обстеження стану прибудинкових територій житлових будинків міста з дотримання правил благоустрою. Було проведено обстеження семи приватних будинків, господарям яких попередньо було надано попередження щодо зберігання будівельних матеріалів на прилеглих територіях до подвір’я.

 

Проведено роз’яснювальну роботи з порушниками Правил благоустрою, визначено мінімальні терміни для усунення недоліків, їх невиконання тягне за собою складання протоколу, який розглядатиме адміністративна комісія виконавчого комітету міської ради.

 

Для довідки: Правила благоустрою міста, затверджені рішенням сесії міської ради від 01.02.2005 р. №363 «Про встановлення правил благоустрою територій, забезпечення чистоти, порядку та дотримання тиші в місті Скадовську», п. 3.1 заборонено захаращувати вулиці, місця загального користування, прилеглі території до дворів житлових будинків будівельними матеріалами, сміттям, залишками зелених насаджень та ін. Порушення  Правил благоустрою карається, відповідно до вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. 152. «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів». Порушення норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Для приватного сектору сума штрафу сягатиме до 1360 грн. Правила благоустрою м.Скадовська розміщено для ознайомлення на офіційному сайті Скадовської міської ради у розділі «Офіційні документи».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора