Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Квітня, 2020 р., 08:58
З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, керівництвом держави впроваджуються заходи, націлені на блокування її розповсюдження. На державному рівні заборонено проведення масових заходів, у тому числі і релігійних, у якому бере участь понад 10 осіб.
23 Квітня, 2020 р., 16:06
Проект регуляторного акту проекту рішення Скадовської міської ради “Про внесення змін до рішення від 24.05.2019 року № 1013 « Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності територіальної громади міста Скадовська»” розроблено сектором планування та аналізу господарської діяльності фінансово-господарського відділу виконавчого комітету міської ради.
23 Квітня, 2020 р., 15:34
Сьогодні на центральній міській площі сформовано нову клумбу. Її прикрасили колоновидні туї та розлогі кущі ялівця. На площі встановлено лави та урни, які попередньо було пофарбовано. Опікується благоустроєм центральної площі колектив виконавчого комітету міської ради.
23 Квітня, 2020 р., 15:32
Нинішня весна змінить стан родзинки нашого міста – центральної алеї закоханих. Наразі триває реконструкція покриття алеї. Колишнє асфальтове покриття доріжок демонтується. Завезено сучасне плиткове, яке гармонійно продовжить плитковий малюнок від оновленої центральної площі до центральної набережної.
23 Квітня, 2020 р., 15:29
У складі Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2020 рік розроблено окрему програму «Благоустрій території міста Скадовська». Депутати міської ради передбачили ряд заходів, направлених на облаштування зони оздоровлення у місті.
22 Квітня, 2020 р., 17:16
Протягом поточного тижня комісія виконавчого комітету міської ради проводить обстеження у місті щодо стану стихійних звалищ і зберігання будівельних матеріалів біля житлових будинків. Відповідні випадки фіксуються, власникам будинків будуть направлені відповідні фотоматеріали і попередження.
22 Квітня, 2020 р., 17:12
З початку тижня працівники КП «Очисні споруди» виконують доручення секретаря міської ради Сокольчука О.М. про благоустрій міста, зокрема упорядкування газонів. Бригада працівників підприємства проводить покоси зелених зон міста. Відповідні роботи розпочато на міські набережній, де скошено траву на ділянці від вул. Мангубінська до Єлизаветівська. Сьогодні розпочато відповідну роботу по вул. Мангубінська. Особлива увага приділяється стану газонів на перехрестях доріг, їх обзорності для водіїв.
22 Квітня, 2020 р., 17:03
За інформацією головного лікаря Скадовського Центру ПМСД Хмельової А.В. станом на 21 квітня звернення до лікарняного закладу зафіксовано на невисокому рівні. За день по Скадовському району  зафіксовано до 10 випадків гострих перебігів захворюваності. “Це порівняно невисокий показник на даний час”- коментує Алла Василівна. На самоізоляції наразі знаходиться 18 жителів району, їх стан  задовільний.
21 Квітня, 2020 р., 16:39
Комунальне підприємство «Очисні споруди» та Державна служба з надзвичайних ситуацій продовжують проводити дезінфекцію громадських місць м. Скадовська.
21 Квітня, 2020 р., 16:29
Міська рада контролює  виконання заходів міської програми «Виконання робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом і утриманням доріг, вулиць та тротуарів м.Скадовська», складові якої були сформовані з пропозицій членів міської громади.  У ході громадських обговорень міського бюджету та програми соціально-економічного розвитку в листопаді минулого року було запропоновано провести ремонт вул. Вячеслава Чорновола, на ділянці вул. Пасічника до вул. Джарилгацька, яка є досить популярною у скадовчан, єднаючи з рядом провідних торгових об’єктів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора