Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Квітня, 2020 р., 14:13
Сьогодні завершено благоустрій клумб міської площі. Висаджено ялівець козацький, встановлено лави для відпочинку перехожих. На клумбах проводиться монтаж комунікацій для постійного поливу насаджень.
30 Квітня, 2020 р., 14:11
Сьогодні приватні підприємці міста зібрались біля міської ради, щоб поспілкуватись з секретарем міської ради Сокольчуком О.М. з питання вирішення їх складного економічного стану. Олег Миколайович запропонував поспілкуватись у залі засідань міської ради.
29 Квітня, 2020 р., 17:04
Міські садочки наразі не відвідують дошкільнята, але трудові колективи постійно працюють над дотриманням благоустрою територій дошкільних закладів міста. На сьогодні у належному стані знаходяться прилеглі території до всіх ясел-садків, побілено стовбури дерев та бордюри, прибрано зелені зони і тротуари.
29 Квітня, 2020 р., 15:50
У зв’язку зі складним економічним становищем малого та середнього бізнесу міста Скадовська, яке склалося внаслідок встановлення на всій території України карантину з метою запобігання розповсюдження СOVID-19, додержання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, депутати міської ради звернулись до Скадовської районної постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з планом виходу з економічної кризи міської громади, який полягає у наступному:
29 Квітня, 2020 р., 11:44
Шановний Володимире Костянтиновичу! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня народження!
28 Квітня, 2020 р., 16:41
Міська рада часто виступає ініціатором конкурсів з благоустою, стимулюючи відповідальних господарів створювати дивовижні квітники та дизайнерські куточки. Весняного конкурсу краси не було проголошено, але без перебільшення його лідером був би колектив комунального підприємства «Водне господарство». Їх квітники завжди доглянуті й милують око перехожих з ранньої весни до заморозків.
28 Квітня, 2020 р., 16:37
Шановні жителі міста Скадовська! Якщо ви бажаєте працювати на землі, мати свою земельну ділянку (дачу), посадити сад або городину, запрошуємо вас до садового кооперативу «Джарилгач», який знаходиться на землях Антонівської сільської ради. Ви можете стати членом кооперативу та отримати земельну ділянку, або взяти її в оренду на певний час.
28 Квітня, 2020 р., 16:31
27 квітня відбувся виїзд комісії виконкому міської ради разом зі службовцями Скадовського міжрайонного відділення поліції охорони щодо обстеження стану прибудинкових територій житлових будинків міста з дотримання правил благоустрою. Було проведено обстеження семи приватних будинків, господарям яких попередньо було надано попередження щодо зберігання будівельних матеріалів на прилеглих територіях до подвір’я.
27 Квітня, 2020 р., 17:31
Артерії міської інфраструктури - це автошляхи, їх стан постійно на контролі міської влади. У звіті  минулого року міська рада відзначила наступні дорожні ремонтні роботи:
27 Квітня, 2020 р., 17:21
При формуванні бюджету на поточний рік до міської ради надійшло колективне звернення від мешканців військового поселення, що по вулиці Гуманенка. Питання стосувалось прокладання нової мережі каналізації, але проект виявився досить вартісним для скадовчан. Його було включено до міських програм на умові співфінансування з міським бюджетом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора