Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнський день бібліотек

Дата: 28.09.2020 15:52
Кількість переглядів: 5553

Бібліотеки завжди були осередками, де зберігається  пам’ять поколінь, де надбання людства є доступним шляхом розвитку нинішнього покоління. Сучасні бібліотеки, збагачені новітніми засобами отримання інформації, є центром придбання знань завдяки книжкам та невичерпним джерелам, тут вчаться шанувати  і примножувати культурні, наукові традиції і гуманітарні цінності. Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек усіх, хто любить і шанує бібліотеки, цінує книгу та бачить у читанні та навчанні шлях до кращого майбутнього.

25 вересня у районному будинку культури відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Фахівців бібліотечної справи привітала з професійним святом заступник міського голови Бутенко О.І., побажала нових творчих злетів, збереження та примноження кращих традицій бібліотечної справи. Ольга Іванівна вручила грамоти міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, активну громадську позицію та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек:

Курман Людмилі Леонідівні, прибиральниці службових приміщень КЗ «Скадовська централізована бібліотечна система»;

Шушковській Анастасії Андріївні,  бібліотекарю міської бібліотеки-філії КЗ «Скадовська централізована бібліотечна система».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора