Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини з дошкільних закладів міста

Дата: 06.11.2020 15:41
Кількість переглядів: 1365

05 листопада відбулась зустріч директора ЗДО №3 "Дзвіночок" Кузьменко О.М. з батьківським активом закладу. На порядку денному зборів обговорювалися питання профілактики короновірусної інфекції, харчування дітей у ЗДО №3, режиму роботи закладу тощо.

 

Кожен присутній отримав пам’ятку «Як знизити ризик захворювання вірусною інфекцією» з детальними рекомендаціями про використання масок і їх утилізацію, поведінку під час подорожі, безпеку харчування, техніку миття рук та ін. Батьків цікавила інформація опалення у садочку, яке наразі почало працювати у закладі. У ході спілкування розглядалось питання харчування дітей, вітамінізації раціону на час загострення вірусних захворювань. Інформацію про складові меню на кожен день батьки отримують через спілкування у вайбер-чаті. Також Ірина Миколаївна надала роз’яснення з дотримання режимних моментів з культури одягу дошкільнят у осінньо-зимовий перід, повідомила про порядок проведення розвиваючих занять з використанням індивідуальних роздаткових матеріалів, дезінфекції поверхонь та іграшок. Активне спілкування з батькам є запорукою плідної співпраці на майбутнє.

 

Осінь – чудова пора року. Вона збирає щедрі врожаї овочів і фруктів, фарбує листочки в барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини. Феєричне, сповнене осінніх барв свято «Осінній ярмарок» у ЗДО (ясла-садок) №5 «Червона Шапочка» влаштували для вихованців середньої групи «Зірочка» вихователь Вікторія Баранова і музичний керівник Олена Романова. Красуня Осінь (практичний психолог Кристина Ткачук ) подарувала всім гарний настрій і позитивні емоції, запросивши вихованців до себе у «золоте царство», а мужній і сміливий Козак (інструктор з фізкультури Олени Дудченко) влаштував справжні козацькі перегони. Чого тільки не було на ярмарку! На столі у кошиках і на вишитих рушниках красувалися морква і цибуля, квасоля і картопля, капуста і буряки; рум’яні і духмяні яблучка і грушки, виноград. Музика, танці,веселі пісні, вірші про осінню пору, ігри, гумор – всього було на осінньому святі. А задоволені і щасливі обличчя дітвори були показником того, що ярмарок удався на славу.

 

З кожним днем ясла-садок № 6 «Теремок» змінюється на краще. Численні доріжки й зелені куточки сприяють розвитку маленьких особистостей. На часі у центрі уваги озананення прилеглої території закладу. Працівники садочку вирішили висаджати кущі гібіскусів і юкки, які з часом уквітчають садочок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора