Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На засіданні житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання їм житлових приміщень для тимчасового проживання

Дата: 04.11.2020 16:01
Кількість переглядів: 1501

Рішенням виконавчого комітету міської ради від 01 жовтня 2020 року № 204 створено житлову комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам, затверджено її склад та положення про неї. Очолив комісію Афанасіаді Д.М., перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

 

Завданням комісії: є розгляд заяв про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб; перевірка підстав для взяття на облік внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей; прийняття рішення про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей, подання його на затвердження виконавчого комітету Скадовської міської ради; розподіл та надання житлових приміщень.

Рішення комісії про надання житлових приміщень внутрішньо переміщеним особам та членам їх сімей проводиться за результатами нарахованих балів, за бальною системою оцінювання потреби у житлі внутрішньо переміщених осіб, визначених Порядком надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 582. Відповідне рішення затверджується виконавчим комітетом Скадовської міської ради.

Сьогодні, 04 листопада, відбулось чергове засідання комісії. На розгляд комісії надійшли заяви від чотирьох внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей. Члени комісії розглянули підстави для взяття їх на облік та надання житлових приміщень для тимчасового проживання. Всі заяви були задоволено, 4 родини, всього 9 осіб, взято на облік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора