Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Листопада, 2019 р., 16:18
Сьогодні, 08 листопада, відбувся інформаційний вебінар «Державна  підтримка галузі тваринництва» за організації Департаменту агропромислового розвитку Херсонської обласної державної адміністрації та участі Херсонської філії Державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин».
08 Листопада, 2019 р., 16:05
Бюджетом поточного року передбачено реконструкцію центральної міської площі. Розроблений проект було представлено на сторінці міської ради, що на Фесбуці. У травні поточного року було розпочато роботи з облаштування центральної споруди фонтану. Його витончена  гармонійна споруда у центрі майдану передбачала створення складних підземних ємностей для подачі і фільтрації води.
07 Листопада, 2019 р., 17:06
Сьогодні 07 листопада чергову акцію з благоустрою провели працівники апарату виконавчого комітету міської ради. Увага була приділена захаращеним будинкам  міста. З різних причин житлові будинки обертаються на стихійні звалища. У такому стані перебуває будинок на розі вулиць Гагаріна і Балтазарівської.
07 Листопада, 2019 р., 17:03
Сьогодні 90-річчя відзначає Глазюкова Галина Василівна скадовчанка, має статуси «дитина війни» і  ветеран праці, працювала у сфері будівництва й надання послуг населенню.
06 Листопада, 2019 р., 16:57
Турецька Республіка є одним з провідних торговельно-економічних партнерів Херсонської області. Історично міста Скадовськ і Зунгулдак мали міцні торговельні відносини між морськими портами.
06 Листопада, 2019 р., 16:55
Нещодавно проведена тристороння зустріч між Скадовською міською радою, КП "Очисні споруди" та квартальними комітетами вже дала перші позитивні результати спільної роботи у цьому напрямку. Завдяки квартальним в центрі міста було зібрано в кучі опале листя, яке в свою чергу прибрало садовим пилососом Laski КП "Очисні  споруди" (що на відео).
06 Листопада, 2019 р., 16:48
Нові мережі водогону, які прокладає бригада КП «Водне господарство» у східному мікрорайоні міста, живитимуть ряд багатоповерхових будинків та приватний житловий масив. Для забезпечення безперебійної подачі води у найбільш заселеному мікрорайоні міста проведено заміну силових мереж енергоживлення станції підкачки води.
06 Листопада, 2019 р., 16:43
З початку сезону опалення міська рада щодня проводить контроль дотримання температурного режиму в дошкільних закладах міста. Вибірково проводяться обстеження групових приміщень та спалень, їх готовність до зимового періоду.
06 Листопада, 2019 р., 16:40
 З метою оптимізації освітнього процесу через застосування новітніх технологій, 05 листопада 2019 року в ЗДО №7 «Казка» для  педагогічних працівників закладу відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу «Прийоми мнемотехніки в освітньому процесі ЗДО» (кер. вихователь-методист  Т.Зіневич, вихователь А. Смолієнко).
05 Листопада, 2019 р., 13:55
Два нових павільйони на міських зупинках громадського транспорту встановили фахівці КП «Водне господарство». Їх облаштовано біля магазину «Багети» та газового господарства, донині на зупинках не було відповідного обладнання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора