Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Жовтня, 2019 р., 15:06
09 жовтня відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на порядок денний якого було винесено наступні питання:
09 Жовтня, 2019 р., 09:56
Образливі прізвиська, глузування, піддражнювання, підніжки, стусани з боку одного або групи учнів щодо однокласника чи однокласниці – це ознаки нездорових стосунків, які можуть призвести до цькування — регулярного, повторюваного день у день знущання. Регулярне та цілеспрямоване нанесення фізичної й душевної шкоди стало об’єктом уваги науковців і педагогів, починаючи з 70-х років минулого століття, й отримало спеціальну назву – булінґ.
08 Жовтня, 2019 р., 11:19
У зв'язку із закінченням літнього сезону Скадовська міська рада вимагає терміново звільнити тимчасові торгові місця у м.Скадовську. Згідно затверджених комплексних схем розміщення тимчасових споруд передбачено лише у літній період.
08 Жовтня, 2019 р., 09:56
За інформацією Скадовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області у першій декаді жовтня поточного року на території Скадовського району Херсонської області планується проведення пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин шляхом розповсюдження принад з вакциною за допомогою авіатранспорту.
07 Жовтня, 2019 р., 16:51
07 жовтня під головуванням першого заступника міського голови Афанасіаді Д.М. проведено чергову апаратну нараду виконкому міської ради. Про плани на поточний тиждень доповідали керівники структурних підрозділів виконкому міської ради. Зосереджено увагу щодо готовності дошкільних навчальних закладів до опалювального сезону.
07 Жовтня, 2019 р., 16:30
Відділом надання адміністративних послуг виконавчого комітету Скадовської міської ради постійно надаються адміністративні послуги з видачі довідок про склад сім’ї, про реєстрацію місця проживання та інші, а також здійснюється реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання осіб на території міста Скадовськ, приймаються документи та видаються результати адміністративних послуг, які надаються відділом містобудування, архітектури та земельних відносин  виконавчого комітету Скадовської міської ради.
04 Жовтня, 2019 р., 09:26
Відповідно до ст.25 Правил квартирного обліку з 15 жовтня 2019 року до 20 грудня 2019 року  виконком міської ради проводить перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті міської ради.
04 Жовтня, 2019 р., 08:30
Скадовчани з нетерпінням чекали виступу юного земляка змієнавта Володимира Буряка.  Учень  Скадовської аерокосмічної групи «Галактика» став учасником  телепроекту «Круче всех», продемонстрував вміння з конструювання повітряного змія, довів, що власними руками можна створити багато цікавого і корисного. Про Володю у відео сюжеті з передачі . Відео.
03 Жовтня, 2019 р., 17:58
Осінньої пори відзначаються професійні свята вихователів та педагогічних працівників. Вчителі закладають в душах учнів зерна знань та інтересів,  виявляють та розвивають їх  здібності й таланти. Й надалі кожен обирає свій життєвий шлях, згадуючи улюблений предмет у школі, слова наставників і їх настанови, що приносить особисті успіхи і користь суспільству.
03 Жовтня, 2019 р., 17:53
30 вересня 2019 року в м. Києві відбувся Перший муніципальний форум з питань поводження з побутовими відходами «KYIV WASTE FORUM», у його роботі брав участь заступник Скадовського міського голови                      Казберук А.А.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора