Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Школа розумного руху

Дата: 20.02.2020 17:59
Кількість переглядів: 414

Сьогодні в ході підготовки до педагогічної наради відбувся колективний перегляд інтегрованого заняття з фізичної культури в старшій групі ДЗО «Казка» за авторською програмою О.Аксьонової  «Школа розумного руху» (інструктор з фізкультури Пащенко Л.В., вихователь Антіпіна Н.М., музичний керівник Сурдул Л.Л.), на якому були  присутні педагоги закладу  та  заступник міського голови Бутенко О.І.

Завдяки проявленій інструктором з фізкультури креативності та творчого підходу до підготовки та виготовлення  нетрадиційного обладнання, заняття пройшло незвичайно,  з використанням побутових речей в якості інвентарю (поролонові губки, паперові тарілки, «нудли» (утеплюч для труб), кришечки від пластикових пляшок і т.д.), стали у нагоді придбані міською радою для садочка гімнастичні драбини та мати.

 

Протягом усього заняття інструктором з фізкультури  використовувались рухливі ігри з інтелектуальним навантаженням, які поєднували завдання фізичного та інтелектуального розвитку дошкільників. Для присутніх педагогів Лариса Володимирівна провела тренінг з   «нудлами» та поліетиленовими  пакетами, які можна використовувати як   на заняттях з фізичного виховання так і  в повсякденній діяльності. Діти та присутні отримали заряд бадьорості та позитивні емоції на увесь день.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора