Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Листопада, 2019 р., 16:46
До відома скадовчан! КП «Очисні споруди» надає інформацію станом на 01 листопада 2019 року про боржників за послуги з вивезення сміття та відведення стоків.
13 Листопада, 2019 р., 18:10
На очах у скадовчан центральна площа міста набирає нових обрисів.  Колишній будівельний майданчик стає гарною площею з сучасним покриттям, площі якого швидко розростається з кожним днем. А що ж фонтан? Вже висохла дороговартісна фарба, якою покрито його поверхню, а всередині ємності ведеться монтаж системи подачі води. Ось такі форсунки створюватимуть м’які струмені води. Будівельники працюють швидко, головне це вчасна доставка складовий системи, які до речі всі вітчизняного виробництва.
13 Листопада, 2019 р., 17:56
Важливою складовою у роботі є відданість справі, а коли ще й вкладати душу, то можна створити оазу з пустелі. А мова йтиме про скадовчан, а точніше колектив КП «Водне господарство». Територія установи  і санітарної зони досить велика, але завжди тут чисто і квітнуть квіти, прості вуличні, але такі яскраві і запашні, бо їх доглядають з душею.
12 Листопада, 2019 р., 16:57
Доброю традицією для колективу комунального підприємства «Водне господарство», директор Олександр Володимирович Жук, є  звання «Лідер року».
12 Листопада, 2019 р., 16:54
На виконання міської програми соціально-економічного розвитку міста тривають ремонтні роботи житлового господарства міста. Наразі ведеться заміна покрівлі даху по вул. Гагаріна, 86. Роботи проводить бригада ПРАТ «Райагробуд», директор Головко С.П.
12 Листопада, 2019 р., 16:52
Сьогодні заступник міського голови Бутенко О.І. на зборах колективу Скадовського районного будинку культури ім. Шевченка привітала присутніх з професійним святом, виказала щирі побажання подальшого творчого горіння на благо розвитку культурних надбань міської громади.
12 Листопада, 2019 р., 09:41
Восени і навесні у місті виростають стихійні звалища з рослинних решток та гілля. Вирішити питання взялись разом КП «Очисні споруди» і квартальні комітети міста, після наради у міській ради було вирішено визначити графік встановлення тракторних причепів на території кварталів для збору рослинних рештків.
11 Листопада, 2019 р., 16:01
У комунальній власності територіальної громади міста перебувають об’єкти, щодо яких проводиться робота з організації конкурсу на оренду даних приміщень:
11 Листопада, 2019 р., 15:48
На виконання соціально-економічних програм міста, завершено реконструкцію мереж водогону у східному мікрорайоні. Дві лінії водогону прокладено від свердловини, що по вул. І.Франка, вздовж вул. 33 Гвардійської Дивізії, які окремо живитимуть приватний сектор і багатоповерхові будинки.
11 Листопада, 2019 р., 15:40
Гарбуз - це український символ урожаю, сонця, доброї енергії і життя. У яслах-садку «Чебурашка» 08 листопада відбувся ярмарок в стилі «Гарбуз-party» і конкурс на диво-гарбуз.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора