Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вивчаємо екологію – новітнє для дошкільнят

Дата: 24.02.2020 17:15
Кількість переглядів: 447

В яслах-садку «Чебурашка» відкрилась виставка-продаж еко-сумок виготовлених родинами дошкільнят. Кожна сумка оригінальна та неповторна, яскрава та практична, зроблена з екологічних матеріалів на будь-який смак: розписана фарбами, прикрашена гудзиками, вишивкою, бісером, квітами зі стрічок, метеликами та ін.! Вироби чекають на шанувальників! Виручені кошти підуть на закупівлю зелених насаджень для території закладу.

Фото без опису

В ході підготовки до педагогічної наради 21 лютого у ЗДО №7 «Казка» відбувся колективний перегляд тематичного заняття в середній групі «Вітаміни – наші помічники» (вихователь Васильєва Н.Г.), на якому діти показали гарні знання про вітаміни, які є в овочах та фруктах, яку користь від них мають дорослі і діти.

За допомогою дидактичних ігор: «Борщовий набір», «Зваримо компот», «Що де росте» вихованці середньої групи закріпили знання про овочі та фрукти, декламували вірші, відгадували загадки. Малята описували овочі та фрукти за формою, кольором, величиною, де ростуть, відгадували їх за смаком. Використовуючи коректурні таблиці, Наталія Георгіївна поповнила знання дітей про користь овочів та фруктів, що містять вітаміни та поживні речовини, які необхідні для здоров’я людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора