Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні про актуальне

Дата: 21.09.2020 16:58
Кількість переглядів: 6163

Сьогодні, 21 вересня, відбулась оперативна нарада під головуванням секретаря міської ради Сокольчука О.М. в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, підприємств ЖКГ. Секретар міської ради зосередив увагу на питаннях готовності до опалювального сезону, стані благоустрою міста, підготовки проектів до чергової сесії міської ради.

 

Позачергову сесію міської ради заплановано провести наступного тижня. За дорученням секретаря міської ради до 24 вересня надаються проекти на розгляд сесії, серед них готуються актуальні зміни до міського бюджету з урахуванням поточного стану доходів і витрат.

 

Серед нагальних доручень проведення тендерних процедур КП «Очисні споруди» щодо закупівель бульдозеру, сміттєвоза, виконання реконструкції центральної міської алеї. Окремо звітуватимуть дошкільні заклади міста з питання готовності до опалювального сезону. Секретар міської ради наголосив, що за настання стійних холодів з 5 жовтня має бути налаштована повна готовність опалення дошкільних закладів міста.

 

На порядку денному були також питання організації озеленення міста та облаштування міських виборчих дільниць.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора