Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Граємо навчаючись

Дата: 22.09.2020 16:45
Кількість переглядів: 6244

Вчитися у садочку цікаво – сучасний сленг закладів дошкільної освіти міста. Минулого тижня  в ЗДО №7 "Казка", був організований велопробіг з вихованцями старшої групи (інструктор з фізкультури Л.Пащенко) з метою збереження та зміцнення фізичного, психічного і духовного здоров’я дітей, як першочергового завдання навчання та виховання дошкільників. Саме така форма роботи допомагає підвищити емоційний стан та настрій дітей на весь день.

 

У ЗДО № 6 "Теремок" проходив тиждень безпеки дитини. 18 вересня проведено тренінг з евакуації здобувачів освіти та працівників садочка на випадок надзвичайної ситуації. Навчання показало достатній рівень підготовленості працівників під час випробувань змодельованої ситуації "Пожежа у закладі".

 

Гостинно відчинили двері після закінчення ремонтних робіт у садочку "Червона Шапочка" для своїх маленьких вихованців групи "Сонечко", Віночок", "Зірочка". А зустріч друзів це завжди радість, веселощі і звичайно ж, традиційна фотосесія з улюбленими казковими героями. Для веселої родини садок "Червона Шапочка" - це будинок, в якому всі вікна розкриті в дитинство:

Оселилися тут казки

і звучить дзвінкий сміх,

І уваги, любові і ласки

вистачає тут, друзі, для всіх!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора