Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виставки для скадовчан і про скадовчан

Дата: 22.09.2020 16:50
Кількість переглядів: 6204

Скадовський краєзнавчий музей традиційно розпочав міську програму святкових заходів до Дня відкритих дверей, запросивши усіх бажаючих ознайомитися із тематичною виставкою "Вулиці рідного міста", присвячену вулицям та місцям Скадовська.

 

На виставці  представлені фото- та інформаційні матеріали про родину засновника нашого міста - Сергія Балтазаровича Скадовського, а також його нащадків та родичів. Доповнили матеріали архівні фото нашого міста у післявоєнні роки та у наш час. Звичайно, не обійшлося й без тематичної літератури про історію та розвиток Скадовщини. Відвідувачі мають змогу послухати тематичні екскурсії та дізнатися про історію заснування й розвитку нашого міста.

 

Ще одна тематична художня виставка, яку підготував Скадовський краєзнавчий - "Скадовськ. Оксамитовий сезон" - роботи херсонського художника, члена Національної Спілки художників України - Володимира Миколайовича Гончаренка.

 

Свою любов до нашого міста та вдячність його мешканцям за теплоту і гостинність висловив у свій спосіб, створивши серію пастелей під загальною назвою «Скадовськ, оксамитовий сезон». Його картини, які можна побачити у нашому музеї, захоплюють і пробуджують спогади про наше місто і бажання нової зустрічі з ним. Ознайомитись із роботами Володимира Миколайовича буде можливо до кінця вересня цього року. Запрошуємо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора