Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стихійні звалища – ганьба для вулиць міста

Дата: 22.09.2020 16:43
Кількість переглядів: 5978

На період курортного сезону комунальне підприємство «Очисні споруди», для належної підтримки чистоти на пляжах міста, встановлює на міській набережній додаткові контейнери на контейнерних майданчиках. Після закінчення сезону контейнери прибираються на зберігання до наступного сезону або переставляються в інші місця.

 

Так і в цьому році з контейнерного майданчика на розі вилиць Набережна / Єлизаветівська було вивезено сміття та прибрано контейнери. Але, чомусь, жителі прилеглих будників вирішили, що відсутність баків не підстава не складати сміття на майданчику і нехтуючи тим, що вивіз ТПВ здійснюється за графіком по кожній вулиці в свій час, створили стихійне звалище, прибирання якого потребує значних матеріальних затрат, часу.

 

17 вересня працівники підприємства провели прибирання цього стихійного звалища. Наступного дня знов територію майданчику було завалено сміттям. Відповідні дії не залишиться без уваги і в подальшому особи винні у створенні смітників будуть притягнуті до відповідальності відповідно до чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора