Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Червня, 2019 р., 15:20
Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави - відповідальна справа, від виконання якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень, благополуччя людей, їх відношення до влади.  Сьогодні секретар міської ради Сокольчук О.М. привітав з професійним святом - Днем державної служби та висловив найщиріші слова подяки усім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на благо жителів міста, а також нагородив грамотою міського голови за сумлінну працю, високий професійний рівень,  ініціативність, особистий вагомий внесок у забезпечення практичного виконання завдань функцій держави Алейник Світлану Іванівну — головного спеціаліста відділу організаційно-контрольної роботи та з питань внутрішньої політики апарату  районної державної адміністрації.
21 Червня, 2019 р., 15:15
Сьогодні наше місто гостинно зустрічає гостей з  різних областей рідної України, бо саме сьогодні під звуки спортивного маршу розпочалися Всеукраїнські змагання  громадської організації “Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство “Колос”.
20 Червня, 2019 р., 18:00
   На виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2019 рік міською радою наразі активно тривають роботи по відновленню дорожньої інфраструктури, а саме проводяться поточні ремонти  вулиць та провулків міста з метою створення належних умов для жителів міста.
19 Червня, 2019 р., 08:31
Виконавчий комітет Скадовської міської ради звертається до власників будинків та земельних ділянок, які знаходяться у занедбаному стані та псують вигляд нашого міста з проханням привести в належний санітарний та естетичний стан свої та прилеглі території. 
14 Червня, 2019 р., 15:44
Прийміть щирі вітання  з благословенним святом – Днем Святої Трійці, який символізує оновлення світу, розквіт життєвих сил, примножує прагнення жити в мирі та творити добро на рідній землі.
14 Червня, 2019 р., 15:29
За доброю традицією у третю неділю червня відзначається День медичного працівника — одне з небагатьох свят, яке не втратило свого значення через політичні або економічні мотиви. Його відзначають не тільки лікарі і медсестри, але й усі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів.                    
14 Червня, 2019 р., 11:46
05 липня 2019 року відбудеться звіт секретаря міської ради Сокольчука О.М. про роботу виконавчого комітету міської ради за І півріччя поточного року в залі засідань міської ради , початок о 15.00 год.
13 Червня, 2019 р., 08:06
          Благоустрій міста, а особливо дворів багатоповерхівок  - то сьогодні одне з найнагальніших питань. Красиво доглянуті прибудинкові  території, покладене асфальтове покриття, чистота вулиць - це все турбота про найголовніше —  жителів міста. По-господарськи впорядкована прибудинкова територія завжди радує очі, як гостей нашого міста-курорту так і самих скадовчан. Але, на жаль, стан асфальтного покриття більшості дворів на сьогодні залишає бажати кращого. Саме тому,  міською радою у Програмі соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2019 рік  було передбачено кошти на поточний ремонт покриття під”їздів та прибудинкової території житлових будинків по вулиці Мангубінській, 29, 31.
13 Червня, 2019 р., 08:03
        Згідно Угоди про побратимські відносини між містами Золочевом та Скадовськом, наше місто-курорт у серпні поточного року чекає на  делегацію дітей із міста Золочів для участі у ІІІ Міжнародному  англомовному літньому таборі “Friendship”. Золочів’яни хоч і приїздять аж  у серпні, але, як виконавчий комітет міської ради так і ОЗСНВК “Академічна гімназія” активно готуються до їх зустрічі. Наразі проводиться планування режиму роботи пришкільного мовного табору щоденного перебування дітей, їх активний відпочинок, розробляються екскурсійні маршрути. Делегацію скадовських школярів золочів’яни вже  традиційно чекають на Різдвяні свята. Цікаві та насичені подорожі дітлахів міст — побратимів  становлять взаємний інтерес, який в результаті дає зміцнення взаєморозуміння і дружби між обома громадами.
13 Червня, 2019 р., 07:44
З метою забезпечення підготовки формування проєкту бюджету м. Скадовська на 2020 рік, виконавчий комітет міської ради приймає до розгляду пропозиції від громадських організацій та мешканців міста, для подальшого опрацювання та включення до програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2020 рік

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора