Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Липня, 2019 р., 17:55
Скадовський міжрайонний відділ ДУ «Херсонський обласний лабораторний центр МОЗ України» надає результати досліджень морської води.
01 Липня, 2019 р., 17:33
День архітектури України відзначається щороку на початку липня. Свято засновано у відповідності до Указу Президента 1995 року з метою відзначення історії національної архітектури, її розвитку та гармонізації.
01 Липня, 2019 р., 17:30
Нові завдання та актуальні питання обговорювались на розширеній апаратній нараді виконавчого комітету міської ради 01 липня поточного року. Головуючи на нараді, секретар міської ради Сокольчук О.М., зосередив увагу на якості забезпечення оздоровчого сезону та підготовці до опалювального сезону 2019-2020 р.р.
27 Червня, 2019 р., 15:05
Наш Основний закон – це втілення ідеалів свободи і справедливості, головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України. Бажаю, щоб це свято об’єднало нас усіх у бажанні змінити життя на краще, проявляти відповідальність, самовіддано працювати, самореалізовуватись і цим забезпечити справжній розквіт рідного міста та усієї України, гідне життя громадян, щасливий завтрашній день наших дітей. Адже в пріоритеті Основного Закону — людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека.  
27 Червня, 2019 р., 14:52
Сьогодні секретар міської ради Олег Сокольчук  вітав випускників Скадовського технікуму Херсонського державного аграрного університету, від щирого серця побажав вже дипломованим спеціалістам успішного кар’єрного старту, безлічі радісних подій, добробуту і процвітання.
27 Червня, 2019 р., 14:36
       Сьогодні у виконавчому комітеті активно працювали члени оргкомітету щодо організації та проведення у місті  музичних фестивалів “Твоя країна Fest”, “Чорноморські ігри” та святкування 125-ї річниці заснування рідного міста. День міста відбудеться в новому форматі, і підготовка до нього вже триває!
26 Червня, 2019 р., 16:41
Сьогодні відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради на якому було прийнято 17 питань та в порядку контролю заслухано звіт щодо діяльності відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету Скадовської міської ради за 2018 рік та станом на 01.05.2019 року. Також з метою належної організації благоустрою територій загального користування та недопущення порушення прав і законних інтересів інших суб”єктів благоустрою міста Скадовська одноголосно членами виконкому було прийнято рішення про заборону самовільного розміщення будь-яких конструкцій, у тому числі мангалів та рекламних носіїв на територіях загального користування (парки, пам”ятки культури та історичні спадщини, площі, вулиці, дороги, провулки, пішохідні та велосипедні доріжки, пляжі, тощо) та рекомендовано Скадовському РС ГУ ДСНС України у Херсонській області здійснювати  контроль за діяльністю підприємців, які використовують мангали в місцях масового скупчення людей.
24 Червня, 2019 р., 16:26
Сьогодні, 24 червня 2019 року, тривають роботи з укладання асфальту по вул. Сергія Скадовського від вул. Пасічника до вул. Джарилгацької.
24 Червня, 2019 р., 15:51
24 червня поточного року члени виконавчого комітету міської ради попередньо опрацьовували наступні питання, що будуть розглядатись на черговому засіданні виконавчого комітету:
24 Червня, 2019 р., 15:47
22 червня  на Алеї Слави відбувся мітинг з нагоди  відзначення Дня скорботи і вшанування пам”яті жертв війни в Україні, панахида за загиблими та покладання квітів до Вічного вогню. Ми  молитовно згадували всіх жертв війни в Україні — не лише тих, хто був на фронті, а й мирних жителів нашої країни, які загинули під час збройної агресії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора