Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Світлої пам’яті Олександра Івановича Чебукіна

Дата: 12.02.2021 16:30
Кількість переглядів: 408

Сьогодні пішов із життя Чебукін Олександр Іванович, скадовчанин до глибини душі, справжній зодчий рідного міста, депутат міської ради. Скадовська міська територіальна громада щиро співчуває рідним та близьким Олександра Івановича з приводу непоправної втрати.

Фото без опису

Народився Олександр Іванович 15 березня 1943 року в м. Скадовську. В 1960 році закінчив Скадовську середню школу №3.

Трудову діяльність розпочав в БМУ – 23 тресту «Херсонводбуд», а з 1962 року навчався в Українському інституті водного господарства за фахом інженер-гідротехнік. Сім років О.І. Чебукін працював в БМУ-23 тресту «Херсонводбуд»,а з 1974 року перейшов до управління Краснознамянської зрошувальної системи, яке очолював з 1976 року протягом 10 років.

 

Доля розпорядилася так, що О.І. Чебукін чотири роки працював в районах крайньої півночі

А з 1991 року по 1997 рік займав посаду начальника Скадовського ремонтно-будівельного управління № 8 Херсонагробуд. Нелегкі часи переживало підприємство. Реформування призвело до розладу зв’язків. Не було стабільності в роботі. Фінансові проблеми, розрахунки за виконані об’єми робіт були не своєчасними. Але управління виконувало свої обов’язки, щодо будівництва об’єктів виробництва сільськогосподарської продукції.

 

З 1997 року по 2003 рік Олександр Іванович працював в Скадовській державній адміністрації начальником відділу капітального будівництва та заступником голови РДА з питань будівництва та комунального господарства. На цій посаді О.І. Чебукін як досвідчений організатор зумів налагодити роботу підлеглих служб.

 

В місті активно проводилась газифікація підприємств, соціально-культурних об’єктів та приватного сектору. Проведена реконструкція другої черги очисних споруд. На особливому контролі були питання функціонування комунальних об’єктів, особливо під час літнього оздоровчого сезону.

 

Олександр Іванович працював до 2008 року начальником проектно-будівельної майстерні при районному управлінні агропромислового розвитку. Його діловитість, досвідченість та грамотний підхід до справи, давав змогу працювати з повним навантажуванням. Замовники завжди з довірою ставились до цієї служби. Скадовчани завжди поважали і цінували Олександра Івановича надійного земляка, обравши його депутатом міської ради.

 

Нехай добрий, світлий спомин назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував.

 

Вічна і світла пам’ять Олександру Івановичу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора