Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про актуальне на нараді міського голови

Дата: 16.02.2021 08:34
Кількість переглядів: 459

15 лютого, відбулась оперативна нарада під головуванням міського ради Яковлєва О.Ю., в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, підприємств ЖКГ.

Фото без опису

Сьогодні міський голова зосередив увагу на роботи старостатів щодо: необхідності їх звітування за минулий рік; питаннях збереженні комунального майна та організації  охорони об’єктів у селах громади; контролі ведення похоронної справи.

 

Серед актуальних міський голова виокремив питання: з надання звіту перевізників міських маршрутів  з GPS трекерів по сплаті за пільгові перевезення; оформлення території ринку мікрорайону «Кристал»; проектів термомодернізації терапевтичного відділення ЦРЛ, будівництва моргу в лікарні та велосипедної доріжки Скадовськ-Антонівка, які у подальшому пропонувати на спів фінансування до державних та грандових програм.

 

У ході обговорення розглядалось питання водопостачання у місті. Наразі на контролі стан водонапірної вежі у західному мікрорайоні, яка протікає й потребує ремонту, також насос свердловини № 17, що забезпечує водопостачання м-ну «Біла акація», потребує заміни.

 

Чергову сесію міський голова попередньо планує скликати 24 березня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора