Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Серпня, 2019 р., 17:37
21-22 вересня 2019 року відбудуться святкові заходи з нагоди 125-ї річниці заснування м. Скадовська. Запрошуємо приватних підприємців та майстрів прикладного мистецтва до участі у святковому ярмарку до Дня міста. Участь у ярмарку безкоштовна.
19 Серпня, 2019 р., 17:15
Триває програма по обміну делегаціями учнів шкіл між містами-побратимами Скадовськом і Золочевом, ініційована Скадовською міською радою. Відповідна ініціатива є частиною міської програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та фінансуються коштом міського бюджету.
16 Серпня, 2019 р., 15:28
 Як бути, якщо не можеш обрати професію? Або знайшов декілька варіантів, але сумніваєшся, куди вступати? Щоб розвіяти сумніви, служба зайнятості пропонує пройти  безкоштовно онлайн-тести на профорієнтацію, якщо є доступ до мережі Інтернет. Тестування можливо пройти в будь-який зручний час та у звичній обстановці не виходячи з дому.  Ці тести можуть пройти не тільки підлітки віком від 14 років але і дорослі, які бажають змінити професію.
16 Серпня, 2019 р., 15:12
24 серпня у Скадовську вперше проводитиметься змагань з аматорського плавання “Скадовськ – острів Джарилгач”.  Орієнтовний час початку запливу – 8-00 год. за місцевим часом з о.Джарилгач.
15 Серпня, 2019 р., 17:04
Сьогодні відбулось засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконавчого комітету міської ради розглянули 34 проекти порядку денного, було також додано проекти про «Про визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування, що працює у режимі маршрутного таксі, № 4 "Автостанція - дельфінарій "Акварель" – Автостанція» та про встановлення сценічного комплексу на час проведення Дня міста. До порядку денного засідання увійшли питання:
15 Серпня, 2019 р., 13:41
У день Маковія та Медового Спаса  Спаситель завжди оберігав усі сім'ї. Аби життя було легким і солодким, як серпневий мед, аби добробут, мир та щастя ніколи не покидали  домівки!
15 Серпня, 2019 р., 11:04
13 серпня 2019 року  в ході проведення рибоохоронного рейду інспектором  відділу  рибоохоронного патруля №4 Чорноморського басейнового управління спільно з працівниками відділення поліції  в порту «Херсон»  на березі Каркінітської затоки Чорного моря, в районі с. Олексіївка, Каланчацького району викрили  порушника, який здійснював вилов водних біоресурсів промисловими знаряддями лову – ятерами креветочними без дозволу на промисел.
14 Серпня, 2019 р., 15:42
Відповідно до положень ст. 6 Закону України «Про прокуратуру» інформую про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Новокаховської місцевої прокуратури на території Скадовського району.
13 Серпня, 2019 р., 19:40
Сьогодні, 13 серпня, відбулось попереднє засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконавчого комітету міської ради розлянули наступні проекти:
13 Серпня, 2019 р., 17:08
Скадовська міська рада щорічно підтримує добру традицію обміну делегаціями дітей з містом-побратимом Золочевом. З 12 по 23 серпня юні золочів’яни беруть участь у роботі ІІІ Міжнародного  англомовного літнього табору “Friendship”, який працює у Скадовську на базі ОЗСНВК “Академічна гімназія”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора