Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Вебінар для батьків «Щеплення дітей з інвалідністю»

Дата: 16.03.2021 09:02
Кількість переглядів: 256

Багато хто з батьків хвилюється, приймаючи рішення про вакцинацію своїх дітей. Авжеж, у вирії інформації про щеплення немало міфів та страшилок. Найбільш чутливі до цих питань батьки діток з інвалідністю.

Ми розуміємо батьківські емоції, оскільки в першу чергу, нами рухає бажання захистити здоров’я дітей. Щоб допомогти батькам дітей з інвалідністю розвіяти сумніви щодо щеплень, ГО «Батьки за вакцинацію» проводить вебінар  «Щеплення дітей з інвалідністю» за сприяння Херсонської обласної державної адміністрації в межах проєкту «Посилення стійкості громад у Херсонській області», що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Уряду Великої Британії наданої через Британське посольство в Україні.

 

Наші експерти – фахівці з імунопрофілактики та досвідчені батьки, під час двох онлайн вебінарів дадуть відповіді на актуальні та бентежні запитання батьків, допоможуть розібратися з міфами та страшилками та надихнуть батьків на нові кроки заради здоров’я їхніх діток.

 

Спікери вебінару:

Федір Лапій, голова правління ГО «Батьки за вакцинацію», к.м.н., доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології НМАПО ім.Шупика, голова Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики.

Ірина Андріяш, одна з засновниць ГО «Батьки за вакцинацію», мати двох синів, яка пройшла шлях від упередженого ставлення щодо щеплень до свідомої активної підтримки вакцинопрофілактики.

 

Модератор вебінару:

Ірина Волошина, лікар, консультантка ПРООН

 

Реєстрація: https://forms.gle/KLQbmjc5vDkrYmLu9

 

Дата: 18 березня 2021

 

Час: 14:00-16:30

 

Участь у вебінарі безкоштовна. Долучайтеся!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора