Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Скадовської міської територіальної громади

Дата: 16.03.2021 17:13
Кількість переглядів: 505

15 березня відбулось засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Скадовської міської територіальної громади під головуванням міського голови Яковлєва О.Ю.

Фото без опису

Члени комісії розглянули наступні питання порядку денного:

1.Про оцінку епідемічної ситуації в опорного закладу академічний ліцей Скадовської міської ради.

2. Про затвердження карт – схем з визначенням земельних ділянок, придатних для організації місць масового відпочинку на водних об’єктах на території м. Скадовська.

 

Про оцінку епідемічної ситуації в опорного закладу академічний ліцей Скадовської міської ради інформував Дудченко О.П., керівник штабу з ліквідації НС, лікар-епідеміолог. Станом на 15.03.2021 року зафіксовано в опорному закладі академічного ліцею Скадовської міської ради два випадки захворювання COVID – 19 (вчитель та учень). Виявлено контактних осіб – учнів 117 чол. і 6 – вчителів. Тому навчальний процес можливо проводити тільки дистанційно.

 

З відповідного питання комісія вирішила:

1.Перевести на дистанційне навчання всі класи опорного закладу академічний ліцей Скадовської міської ради (Соценко Г.О.) терміном на 14 календарних днів з 16 березня 2021 року по 29 березня 2021 року включно

2. Керівникам навчальних закладів Скадовської міської територіальної громади здійснювати допуск до роботи персоналу закладів освіти та здобувачів освіти за умов використання ЗІЗ та після проведення термометрії.

3. Здійснення контролю за проведенням дезінфекції та провітрюванням приміщень у закладах освіти.

4. Комунальному підприємству «Очисні споруди» Скадовської міської ради на безоплатній основі передати на 19 ДПРЧ ГУ ДСНС у Херсонській області засоби для приготування дизенфікуючого розчину, для проведення обробки об’єктів та місць в         м. Скадовську.   

4. 19 ДПРЧ ГУ ДСНС у Херсонській області провести дезінфекцію прилеглої території опорного закладу академічний ліцей Скадовської міської ради.

5. Скадовському РВП головного ГУНП в Херсонській області, Скадовському районному управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області відповідно до вимог ПКМУ від 09 грудня 2020 року № 1236 здійснювати контроль за дотримуванням самоізоляції.

6. Головному спеціалісту відділу діловодства та персоналу виконавчого комітету міської ради (Тангел Н.Д.) посилити роз’яснювальної роботи через засоби масової інформації, серед мешканців міста щодо дотримання карантинних вимог.

 

З питання затвердження карти – схеми з визначенням земельних ділянок, придатних для організації місць масового відпочинку на водних об’єктах на території м. Скадовська комісія вирішила:

1. Визначити місця на картах – схемах земельні ділянки та водний простір, придатні для організації пляжів, пунктів прокату плавзасобів, водних атракціонів, а також місця для занять водними видами спорту у м. Скадовську на 2021 рік.

2. Виконавчому комітету міської ради визначені місця на картах - схемах погодити з Державною прикордонною службою ВЧ 2161 відділу прикордонної служби Скадовськ та надати копії погоджених карто-схем до Скадовського РС ГУ ДСНС України у Херсонській області.

3. Надати до Скадовської районної державної адміністрації  визначені місця  на картах-схемах для затвердження їх на постійній районній комісії ТЕБ та НС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора