Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ведуться ремонти доріг місцевого значення Скадовщини

Дата: 16.03.2021 16:57
Кількість переглядів: 396

Вагомим чинником сталого розвитку громади є стан її дорожньої інфраструктури. Покращення її якості необхідно здійснювати вчасно шляхом проведення ремонту існуючих автошляхів.

Фото без опису

Для новостворених громад це питання є досить складним, адже власних коштів не вистачає на всі нагальні потреби. Для Скадовської міської територіальної громади це питання також стало складним для вирішення, особливо для віддалених населених пунктів сільської місцевості. Його розв’язання стало можливим завдяки планомірній підтримці обласної державної адміністрації, під особистим контролем голови Козира С.В. Відповідні завдання голови обласної державної адміністрації з проведення ремонтних робіт на дорогах загального користування місцевого значення та дорогах комунальної власності розробляються  Державною установою «Місцеві дороги Херсонщини», директор Науменко Е.А. Над втіленням проектів місцевого значення працює колектив ДП "Херсонский облавтодор", директор Грачов В.В.

 

Сьогодні вже є про що звітувати дорожній службі. Проведено ремонт віддалених доріг до сіл Улянівка – Андріївка, відремонтовано під’їзд до с. Андріївка, який потребував особливої уваги дорожників через велику кількість вибоїн.

 

Наразі проводиться ямковий ремонт місцевих доріг, профілювання узбіч та біло-щебеневих доріг, вирубка дикої порослі, заміна дорожніх знаків. На черзі ремонти під’їздів до сіл Тарасівка, Нова Українка та Дарівка. У числі наступних проектів дороги Скадовськ – Каланчак, Таврія – Олександрівка, Радісне – Петропавлівка, В. Андронівка – Широке, дорога на Озерне. Одночасно з цим проводяться поточні ремонти дорожнього покриття у населених пунктах коштом міської територіальної громади.

 

На ремонти доріг місцевого значення громади давно не виділялось коштів із зовні, а колишні бюджети сільських рад власних коштів на відповідні потреби не мали. Нині замовленн ДУ «Місцеві дороги Херсонщини» виконує колектив Скадовського райавтодору, який забезпечує увесь необхідних спектр робіт. Встигає наша служба й опікуватись дорогами у місті Скадовську. Вихідними розпочато грейдерування насипних доріг міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора