Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 09.10.2019 15:06
Кількість переглядів: 559

09 жовтня відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на порядок денний якого було винесено наступні питання:

1. Про проведені заходи щодо готовності комунальних  підприємств міста до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Скадовської міської ради від 27 лютого 2019 року № 33 “Про уповноваження посадової особи на складання протоколів про адміністративні правопорушення”.

Фото без опису

3. Про уповноваження посадових  осіб АТ “Херсонгаз” на складання протоколів про адміністративні правопорушення.

4. Про присвоєння поштових адрес.

5. Про надання пропозиції про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та  споруд у м.Скадовську.

6. Про надання пропозиції про продаж  земельної ділянки несільськогосподарського призначення для здійснення підприємницької діяльності.

7. Про надання пропозиції про надання згоди на відновлення меж земельних ділянок для обслуговування житлових будинків та господарських будівель у м. Скадовську.

8. Про надання пропозиції про  передачу земельної ділянки у  спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд у м. Скадовську (присадибна ділянка).

9. Про надання пропозиції про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

10. Про скасування та надання дозволу на розміщення стаціонарного сезонного торгового майданчику біля тимчасової споруди стаціонарного типу закладу ресторанного господарства, розірвання та  укладення договору щодо пайової участі в  утриманні об”єкта благоустрою.

11. Про розірвання та укладення договорів щодо пайової участі в утриманні об”єктів благоустрою з власниками тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

12. Про надання дозволу на порушення об”єкту благоустрою прилеглої території у м.Скадовську.

13. Про присвоєння поштових адрес.

14. Про надання пропозиції про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки к власність для будівництва та  обслуговування індивідуального гаражу у м. Скадовську.

15. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2018 року № 903 “Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2019 рік”.

16. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2018 року № 904 “Про міський бюджет м. Скадовська на 2019 рік”.

17. Про видалення аварійних дерев у м. Скадовську.

За результатами розгляду всіх питань було винесено відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора