Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міські пляжі – готуємось до оздоровчого сезону

Дата: 23.04.2020 15:29
Кількість переглядів: 385

У складі Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2020 рік розроблено окрему програму «Благоустрій території міста Скадовська». Депутати міської ради передбачили ряд заходів, направлених на облаштування зони оздоровлення у місті.

 

Згідно програми на благоустрій та утримання міських пляжів передбачені:

1. Оплата послуг з очищення прибережної  смуги  міста  від  морської трави, благоустрій території пляжів міста;

2. Благоустрій території міських пляжів міста Скадовська з завезенням піску та плануванням території: придбання піску;  оплата послуг з  перевезення  піску та благоустрою території міських пляжів міста Скадовська;

3. Оплата послуг по виготовленню та встановленню роздягалень, душів та тіньових навісів на східному та центральному пляжі міста;

4. Оплата послуг з благоустрою території спортивного майданчику на території центрального пляжу: придбання спортінвентарю; послуги з благоустрою.

 

Протягом зимово-весняного періоду, на виконання заходів програми, проводилось чищення прибережної смуги від зостери. Збирання та вивезення водоростей проводять працівники КП «Очисні споруди». Своєчасно проведені роботи нині є запорукою контрольованого стану узбережжя, немає потреби боротися з величезними островами, утвореними морською рослинністю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора