Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Травня, 2020 р., 17:47
Рішенням виконавчого комітету міської ради від 14.05.2020 № 91 «Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Скадовська міська рада, її виконавчий комітет, та Порядку відшкодування цих витрат»
21 Травня, 2020 р., 16:49
Кольори любові до життя, до рідної землі  квітнуть у вишиванці. Її кожен обирає як могутній оберіг, який відображає внутнішній світ, мрії і сподівання.
21 Травня, 2020 р., 16:44
Очищення стоків та благоустрій міста головні види діяльності комунального підприємства  «Очисні споруди». Але їх складові мають безліч різновидів. Окрім, власне, очисних споруд у місті обслуговуються вузлові каналізаційно-насосні станції, які перекачують стоки з усього міста та подають до очисних споруд. Останньої з них є КНС № 5, найпотужніша, що подає стоки безпосередньо на очистку. Нещодавно тут встановлено новий електронний пристрій обліку, завдяки йому контролюються всі заміри роботи станції, нині легко простежити збільшення об’ємів стоків після випадання опадів та ін.
21 Травня, 2020 р., 16:33
Колектив ЗДО (ясла-садок) № 5 «Червона Шапочка» Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області долучився до акції «Одягнемо свій край у вишиванку», ініціатором якої є Херсонський Центр народної творчості, розмалювавши традиційним українським орнаментом центральну частину будівлі. Вихованці ж садочку приготували святкові світлини до Дня вишиванки, вивчили віршики і присвятили власні виступи головному оберегу українців.
21 Травня, 2020 р., 16:30
Це справжнє свято української національної культури і традицій,  попри свій відносно молодий вік, вже набуло широкої популярності та стало традиційним. Святкові акції, присвячені українській вишитій сорочці, проводяться не лише в Україні, але й далеко за її межами – у країнах Європи, Канаді, Сполучених Штатах Америки, Австралії, тощо.
20 Травня, 2020 р., 17:04
До старту оздоровчого сезону поточного року проведено реконструкцію очисних споруд Скадовська. Наразі комплекс працює у штатному режимі, виконується повний цикл очищення стоків. У поточному режимі працівники очисних споруд проводять ремонт поручнів аеротенків, чищення елементів вторинного відстійника від наростів зелених водоростей. Працівники лабораторії провели ремонт приміщення, оздоблення стелі та стін.
20 Травня, 2020 р., 16:59
До міської ради звернулись скадовчани, які мають намір працевлаштуватись на час оздоровчого сезону у Скадовську. Проходження попереднього медогляду для них стало проблематичним, його вартість склала більше тисячі гривень.
20 Травня, 2020 р., 16:57
Виконавчий комітет Скадовської міської ради ініціює проведення заходів з нагоди відкриття оздоровчого сезону 2020 року та Дня захисту дітей.
20 Травня, 2020 р., 16:55
Весняне тепло вже прогріло воду у Джарилгацькій затоці, а це - перший знак вдалої рибалки. Бички та ставрида приваблюють на полювання дельфінів, які граючись, змагаються з рибалками за здобич. Варто спробувати власні сили та придбати новий досвід з лову морської риби!
19 Травня, 2020 р., 17:01
Сьогодні розпочато роботи з демонтажу тіньових навісів на східному міському пляжі. Один павільйон вже демонтували працівники КП «Водне господарство», через значний знос конструкції, корозію його опор. Наразі триває робота з виготовлення чотирьох нових конструкцій павільйонів, які буде встановлено на місці зношених.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора