Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Як жити далі?»: головне питання малого і середнього бізнесу міста

Дата: 30.04.2020 14:11
Кількість переглядів: 1065

Сьогодні приватні підприємці міста зібрались біля міської ради, щоб поспілкуватись з секретарем міської ради Сокольчуком О.М. з питання вирішення їх складного економічного стану. Олег Миколайович запропонував поспілкуватись у залі засідань міської ради.

Фото без опису

Головним питанням зустрічі було визначення шляхів виходу зі складного економічного стану, який спричинено впровадженням протиепідемічних заходів з метою запобігання розповсюдження СOVID-19 у країні. Малий і середній бізнес нині у скрутному стані, необхідно сплачувати податки, а перспектив подальшого розвитку не визначено.

Секретар міської ради зазначив, що депутати міської ради з цього приводу опрацювали план заходів щодо виходу з відповідного становища. Серед пропозицій  надання дозволу для роботи закладів сфери побуту, зокрема перукарень, швейних майстерень, майстерень з ремонту взуття і побутової техніки та тимчасових споруд (малих архітектурних форм) з дотриманням усіх необхідних норм карантинних заходів. Також у плані заходів відзначена необхідність відновлення роботи регулярних пасажирських перевезень на міських маршрутах. Відповідне звернення направлено до районної комісії постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора