Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кулінарне шоу «МайстерШеф» в «Чебурашці»

Дата: 09.02.2021 17:01
Кількість переглядів: 582

Єфіменко Людмилу Миколаївну впевнено можна назвати «Вихователькою нового формату», адже вона розуміє, що сучасний педагог повинен дбати про вдосконалення власної професійної майстерності, впроваджувати в практику передовий педагогічний досвід, шукати нові підходи до виховання і розвитку маленької людини.

Фото без опису

Свій високий фаховий рівень, вміння застосовувати інноваційні технології Людмила Миколаївна довела на практиці, і 9 лютого стала… ведучою кулінарного шоу «МайстерШеф», на яке запросила своїх вихованців різновікової групи «Сонечко».  А темою  стали «Українські народні страви».

 

Ох і крутезні та цікаві завдання чекали дошкільнят! Щоб дізнатися, на яку локацію треба потрапити, дітям треба було  розкодували QR-коди на відеокарті, а обрати правильний маршрут допомагав навігатор.

 

Малята пригадали українські страви: голубці, галушки, борщ, деруни, картопляники, пиріжки, вареники, пампушки, гречаники, млинці; впізнали, що знаходиться в печі за допомогою ліхтариків, розділили національні страви та страви з інших країн, пригадали прислів’я та приказки, застосовуючи мнемотехніку.

 

На останній локації відбувся справжній баттл між командами червоних та синіх! Допомагати учасникам прийшли консультанти – Юзюк Віта Віталіївна та Петрохаус Майя Анатоліївна!

 

Робота кипіла! Обравши в коморі необхідні продукти, діти почали старанно ліпити пиріжки з картоплею та яблуком. Ой, які гарні, рум’яні, духмяні вийшли пиріжки!

 

Калейдоскоп позитивних емоцій, гучні овації та вигуки: «Браво!» лунали у фіналі, адже переможцями стали всі! Нехай Україна славиться своїми стравами по всьому світу! Смачного!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора