Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Травня, 2020 р., 16:25
За інформацією Каланчацького міжрайонного управління АТ «Херсонгаз» 26 травня не відбулось тимчасового припинено постачання природного газу мешканцям, виробничим та комунально-побутовим об’єктам м.Скадовська, с. Антонівка, с. Приморське. Про зміну графіку проведення робіт інформація буде надано згодом.
28 Травня, 2020 р., 16:19
Шановні клієнти служби зайнятості!
27 Травня, 2020 р., 15:57
Виконавчий комітет Скадовської міської ради повідомляє про перенесення заходів з нагоди відкриття оздоровчого сезону 2020 року та Дня захисту дітей.
27 Травня, 2020 р., 15:40
Сьогодні, 27 травня, у Скадовській міській раді відбувся черговий аукціон по отриманню тимчасових місць для провадження підприємницької діяльності у м. Скадовську в літній сезон 2020 року. До виконавчого комітету міської ради було надано 25 заяв для участі у конкурсі. 
27 Травня, 2020 р., 15:02
Карантин не привід ігнорувати порушення своїх прав та свобод. Багато хто зараз опинився у такій собі “пастці”. Життя продовжується і трапляються ситуації в яких нам потрібна допомога, а більшість установ не працюють, або ми не маємо можливість до них потрапити. Що ж робити?
27 Травня, 2020 р., 14:55
27 травня на засіданні комісії з питань надання адресної грошової матеріальної допомоги окремим категоріям мешканців м.Скадовська розглянуто 14 заяв. Члени комісії задовольнили 13 звернень, 1 заявнику було відмовлено у отриманні допомоги у зв’язку з відсутністю вагомих підстав.
26 Травня, 2020 р., 16:17
Вмита вранішнім дощиком, міська алея закоханих придбала оновлене вбрання. На яскравому орнаменті плиткового покриття розміщено легкі та витончені конструкції лав. Біля них незабаром з’являться романтичні ліхтарі. А ось на урни, веселі і елегантні, справді ватро помилуватися. Вони запрошують бути чемним та любити чистоту і порядок.
26 Травня, 2020 р., 16:12
Напередодні оздоровчого сезону комунальна служба міста проводить контроль стану каналізаційних мереж. Їх стан на центральній міській набережній викликає чимало складнощів, адже мережа об’єднує численні заклади громадського харчування. Чищення магістральної лінії ускладнено через жирові накопичення, попадання до системи крупних предметів та залишків. Для працівників КП «Очисні споруди» відповідна робота викликає численні труднощі.
25 Травня, 2020 р., 16:56
На центральній міській площі облаштовано дитячий майданчик, оновлено його ігрову зону та створено казкову галявинку, де дітей зустрічають герої українських казок. Минулого року деякі фігури були зруйновані вандалами. Нині їх відновлюють працівники КП «Очисні споруди». Поступово відновлюються складові залізобетонних конструкцій, буде проведено їх оздоблення.
25 Травня, 2020 р., 16:54
Нові доручення і напрямки роботи сьогодні, 25 травня, визначив секретар міської ради Сокольчук О.М., головуючи на черговій оперативній нараді. У її роботі взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, підприємств ЖКГ та поліції охорони.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора