Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про справи актуальні

Дата: 25.05.2020 16:54
Кількість переглядів: 523

Нові доручення і напрямки роботи сьогодні, 25 травня, визначив секретар міської ради Сокольчук О.М., головуючи на черговій оперативній нараді. У її роботі взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, підприємств ЖКГ та поліції охорони.

Фото без опису

Підготовка міста до оздоровчого сезону наразі є пріоритетним напрямком роботи. Дано доручення: визначити графік чергування протягом сезону оздоровлення у вечірній час керівників структурних підрозділів виконкому міської ради і підприємств ЖКГ; згідно графіку, проводити контроль дотримання противірусних заходів працівниками об’єктів торгівлі і надання послуг; провести покоси трави на набережній від вул. Шмідта до Морська та встановити лави у парку «Молодіжний»; проводити інформаційно-розяснювальну роботу щодо сплати туристичного збору; опрацювати порядок видачі пропусків для проїзду на територію міської набережної.

 

Олег Миколайович зауважив на необхідності ведення контролю за наповненням бюджету, з метою уточнення переліку робіт, які заплановано виконати, також розглянути можливість з фінансової підтримки міських комунальних підприємств ЖКГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора