Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Листопада, 2019 р., 16:44
У комунальній власності територіальної громади міста перебувають об’єкти, щодо яких проводиться робота з організації конкурсу на оренду даних приміщень:
08 Листопада, 2019 р., 16:18
Сьогодні, 08 листопада, відбувся інформаційний вебінар «Державна  підтримка галузі тваринництва» за організації Департаменту агропромислового розвитку Херсонської обласної державної адміністрації та участі Херсонської філії Державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин».
08 Листопада, 2019 р., 16:05
Бюджетом поточного року передбачено реконструкцію центральної міської площі. Розроблений проект було представлено на сторінці міської ради, що на Фесбуці. У травні поточного року було розпочато роботи з облаштування центральної споруди фонтану. Його витончена  гармонійна споруда у центрі майдану передбачала створення складних підземних ємностей для подачі і фільтрації води.
07 Листопада, 2019 р., 17:06
Сьогодні 07 листопада чергову акцію з благоустрою провели працівники апарату виконавчого комітету міської ради. Увага була приділена захаращеним будинкам  міста. З різних причин житлові будинки обертаються на стихійні звалища. У такому стані перебуває будинок на розі вулиць Гагаріна і Балтазарівської.
07 Листопада, 2019 р., 17:03
Сьогодні 90-річчя відзначає Глазюкова Галина Василівна скадовчанка, має статуси «дитина війни» і  ветеран праці, працювала у сфері будівництва й надання послуг населенню.
06 Листопада, 2019 р., 16:57
Турецька Республіка є одним з провідних торговельно-економічних партнерів Херсонської області. Історично міста Скадовськ і Зунгулдак мали міцні торговельні відносини між морськими портами.
06 Листопада, 2019 р., 16:55
Нещодавно проведена тристороння зустріч між Скадовською міською радою, КП "Очисні споруди" та квартальними комітетами вже дала перші позитивні результати спільної роботи у цьому напрямку. Завдяки квартальним в центрі міста було зібрано в кучі опале листя, яке в свою чергу прибрало садовим пилососом Laski КП "Очисні  споруди" (що на відео).
06 Листопада, 2019 р., 16:48
Нові мережі водогону, які прокладає бригада КП «Водне господарство» у східному мікрорайоні міста, живитимуть ряд багатоповерхових будинків та приватний житловий масив. Для забезпечення безперебійної подачі води у найбільш заселеному мікрорайоні міста проведено заміну силових мереж енергоживлення станції підкачки води.
06 Листопада, 2019 р., 16:43
З початку сезону опалення міська рада щодня проводить контроль дотримання температурного режиму в дошкільних закладах міста. Вибірково проводяться обстеження групових приміщень та спалень, їх готовність до зимового періоду.
06 Листопада, 2019 р., 16:40
 З метою оптимізації освітнього процесу через застосування новітніх технологій, 05 листопада 2019 року в ЗДО №7 «Казка» для  педагогічних працівників закладу відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу «Прийоми мнемотехніки в освітньому процесі ЗДО» (кер. вихователь-методист  Т.Зіневич, вихователь А. Смолієнко).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора