Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Над чим працюють у КП «Очисні споруди»?

Дата: 21.05.2020 16:44
Кількість переглядів: 488

Очищення стоків та благоустрій міста головні види діяльності комунального підприємства  «Очисні споруди». Але їх складові мають безліч різновидів. Окрім, власне, очисних споруд у місті обслуговуються вузлові каналізаційно-насосні станції, які перекачують стоки з усього міста та подають до очисних споруд. Останньої з них є КНС № 5, найпотужніша, що подає стоки безпосередньо на очистку. Нещодавно тут встановлено новий електронний пристрій обліку, завдяки йому контролюються всі заміри роботи станції, нині легко простежити збільшення об’ємів стоків після випадання опадів та ін.

 

Сьогодні фахівці КП «Очисні споруди» власними силами проводять ремонт даху  на КНС №4, що по вул. Гагаріна. На подвір’ї  насаджено кущі ліщини, які з часом утворять гарну та смачну огорожу.

 

У санпарку підприємства постійно на контролі стан транспортних засобів, що проводять збір та вивезення твердих побутових відходів. Ремонт проводиться власними силами працівників підприємства, щоб вчасно за графіком проводити виїзд на маршрути.

 

Інша бригада косарів працює у місті з обкосів зелених зон міста, перехресть і газонів для забезпечення благоустрою і безперешкодного дорожнього руху.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора