Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Жовтня, 2020 р., 17:01
Проблемним питанням з подачі питної води став порив магістрального водогону по вул. Віталія Бєлікова. Частину магістральної труби водогону було замінено на азбоцементну, облаштовано муфти для її кріплення. Через невідповідність діаметрів труб їх з’єднання викликало ряд складнощів, але сьогодні це питання вирішено. Подачу води у магістралях відновлено, працюють насоси підкачувальних станцій для встановлення необхідного тиску у мережі.
29 Жовтня, 2020 р., 16:59
Сьогодні, 29 жовтня, відбулась оперативна нарада під головуванням секретаря міської ради Сокольчука О.М., в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, підприємств ЖКГ. У ході наради обговорювались питання роботи житлово-комунального господарства, виконання міських програм, завершення інвентаризації комунального господарства.
29 Жовтня, 2020 р., 16:53
Сьогодні, 29 жовтня, професійне свято відзначали службовці поліції охорони. З нагоди свята відбулись загальні збори колективу Скадовського міжрайонного відділення управління поліції охорони у яких брав участь секретар міської ради Сокольчук О.М. У зверненні до присутніх Олег Миколайович виказав подяку колективу за добру службу по збереженню комунальної власності, відповідальність у роботі та високий професійний рівень, вручив подяку Гладунцю Юрію Степановичу, охороннику групи охорони об’єктів та публічної безпеки Скадовського МВ УПО, за професіоналізм в роботі, сумлінне виконання службових обов’язків, високі показники в роботі, недопущення порушень законності і громадського порядку, з нагоди  28-ї річниці Служби охорони при органах внутрішніх справ та сувеніри до свята.
28 Жовтня, 2020 р., 10:52
У зв’язку з відміною проведення планових робіт в електричних мережах, АТ «Херсонобленерго», повідомляємо про відміну  запланованого припинення електропостачання споживачів.
28 Жовтня, 2020 р., 10:50
З 2 листопада 2020 року у яслах-садку № 6 «Теремок» Скадовської міської ради оголошується екологічний місячник «Люби природу, сортуй сміття – думай про своє майбутнє вже зараз».
28 Жовтня, 2020 р., 10:49
Аварійна ситуація склалась у місті з поривом магістральної мережі водогону по вул. В.Бєлікова. 27 жовтня ремонт пориву почали проводити працівники КП «Водне господарство», відновили тимчасову подачу води у мережі.
27 Жовтня, 2020 р., 16:36
У жовтні 90-річчя  відзначили скадовчани Ястреб Лідія Григорівна, Немеренко Григорій Дмитрович і Євстратова Ніна Гаврилівна.
27 Жовтня, 2020 р., 16:31
Нелегальна зайнятість останнім часом користується великим попитом завдяки безпосередньо і самим працівникам. Оскільки дуже часто громадяни погоджуються на будь-які умови праці, запропоновані роботодавцем. Але від цього можуть страждати обидві сторони трудових відносин.
26 Жовтня, 2020 р., 15:59
Історичний центр міста Скадовська на реставрації. Перша частина пішохідної алеї у центрі міста, що по вул. Сергіївській, від площі до вул. Маріїнської, придбала у першому півріччі нове покриття з оздобленням малими архітектурними формами. На черзі капітальний ремонт алеї від вул. Маріїнської до Набережної.
26 Жовтня, 2020 р., 15:51
З 19 по 23 жовтня 2020 року в ЗДО (ясла-садок) № 5 "Червона Шапочка" Скадовської міської ради проходив осінній Тиждень безпеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора