Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Осінній тиждень безпеки для дошкільнят

Дата: 26.10.2020 15:51
Кількість переглядів: 2782

З 19 по 23 жовтня 2020 року в ЗДО (ясла-садок) № 5 "Червона Шапочка" Скадовської міської ради проходив осінній Тиждень безпеки.

 

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Кожен день Тижня безпеки («Природа друг, коли її ти добре знаєш», «Вогонь – друг, вогонь – ворог», «Безпечні та небезпечні вулиці й дороги», «Дитина серед людей. Предмети навколо нас», «Наше здоров’я в наших руках») приносив щось цікаве і несподіване.

 

Завдання, яке поставили перед собою педагоги ЗДО №5 – не лякати дітей екстремальними ситуаціями, які можуть виникнути, а навчити правилам поведінки, не забороняти або приховувати небезпечні предмети і речі, а в цікавій, пояснювальній формі вчити правильно користуватися ними.

 

Навчання дітей через використстання дидактичних та сюжетно-рольових ігор, інсценування казок, музичної лялькової вистави «Казка про коронавірус», занять пізнавального та художньо-естетичного циклу, бесід, пізнавальних прогулянок та прокладанння екологічних маршрутів, декламування віршів, проведення вікторин, є на сьогодні наукою життя, що допоможе дошкільнятам впевнено почувати себе як в природному так і соціальному середовищі. Бо все, що ми робимо сьогодні, ми робимо для тих, кого любимо найсильніше – для наших дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора