Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Парад тюльпанів на березі водойми з голубами… і не тільки

Дата: 13.11.2019 17:56
Кількість переглядів: 616

Важливою складовою у роботі є відданість справі, а коли ще й вкладати душу, то можна створити оазу з пустелі. А мова йтиме про скадовчан, а точніше колектив КП «Водне господарство». Територія установи  і санітарної зони досить велика, але завжди тут чисто і квітнуть квіти, прості вуличні, але такі яскраві і запашні, бо їх доглядають з душею.

Фото без опису

На величезній території санітарної зони підприємства вже дає перший врожай молодий сад, гордість колективу. І цього року досаджено ще пару десятків саджанців слив. Не проста справа ростити садовину у низовині, де родючий шар грунту майже відсутній. У кожну лунку при посадці додається родючий грунт, щоб деревце добре прижилося.

 

Цієї осені чарівну галерею квітників доповнили ще 400 нових цибулин тюльпанів різних сортів. Тож. навесні парад тюльпанів захоплюватиме красою відвідувачів підприємства. А ще серед обнов у комунальної служби пожежна водойма, яка водночас слугує відводом для грунтових вод, які підступають під час рясних опадів. Водойма дуже полюбилась голубам, їх величезні зграї прилітають пити воду та грітися на узбережжі. На березі дбайливі господарі висадили верби і ліщини, тож з часом штучне озеро придбає особливого шарму.

 

Кожен куточок підприємства працює на користь, техніка перебуває під навісами, придбано матеріали для наступних проектів, завезено пісок для посипання доріжок під час ожеледиці, виготовляються нові залізобетонні конструкції для нових мереж водогону. А в адмінбудівлі ведеться ремонт у приміщенні каси, щоб скадовчанам було зручно спілкуватися під час оплати за послуги.

 

Господарський підхід до справи високо оцінено, адже КП «Водне господарство» знову лідер у власній галузі на державному рівні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора