Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Вересня, 2020 р., 14:58
Знову на День народження рідного міста  буде проведено вподобаний скадовчанами та гостями міста ВЕЛОПРОБІГ!
03 Вересня, 2020 р., 14:52
Розпочато ремонт спортивного залу районного будинку культури. Стан віконних блоків спортзалу потребує заміни, адже їх вік відповідний часу зведення споруди, це - 1991 рік. 
01 Вересня, 2020 р., 16:51
28 серпня відбулось чергове засідання комісії виконавчого комітету міської ради з надання адресної матеріальної грошової допомоги. Члени комісії розглянули та задовольнили заяви 17 осіб, з них 7 на виплату компенсацію за високовартісне лікування, 6 мешканців міста отримають допомогу на лікування та вирішення скрутних життєвих обставин, 1 – компенсація за  оренду  житла лікарю м. Скадовська.
01 Вересня, 2020 р., 16:49
Першою з міських програм є “Виконання робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом і утриманням доріг, вулиць та тротуарів м.Скадовська”. Її черговість у переліку не є випадковою, стан доріг і тротуарів є візитівкою міста.
01 Вересня, 2020 р., 16:38
Новий навчальний рік розпочався у дошкільних закладах міста. Сонячний та ясний день видався сьогодні у Скадовську, саме для святкування Дня знань. Дошкільнят і батьків щиро привітали колективи ясел-садків «Казка», «Теремок», «Дзвіночок» і «Чебурашка». У садочку «Червона шапочка» нині триває капітальний ремонт системи опалення.
31 Серпня, 2020 р., 16:26
Виконавчий комітет міської ради звертається до благодійників з метою збору коштів для придбання електросушарок для рук, які гостро необхідні для учнів загальноосвітніх закладів міста. Загалом необхідно придбати 14 відповідних пристроїв для гігієни, які мають забезпечити дотримання вимог карантинних заходів.
31 Серпня, 2020 р., 16:08
Сьогодні, 31 серпня, відбулась розширена оперативна нарада під головуванням секретаря міської ради Сокольчука О.М., в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, дошкільних закладів міста, підприємств ЖКГ.
31 Серпня, 2020 р., 13:21
У зв’язку з необхідністю проведення планових робіт в електричних мережах АТ «Херсонобленерго», відбудеться тимчасове припинення електропостачання споживачів у зв’язку з  технічним обслуговуванням. Перерва постачання електричної енергії очікується:
31 Серпня, 2020 р., 11:43
Восени і навесні у місті виростають стихійні звалища з рослинних решток та гілля. Вирішували відповідне питання   працівники КП «Очисні споруди» і квартальні комітети міста. Враховуючи потребу скадовчан за ініціативи голів квартальних комітетів  було складено  графік встановлення тракторних причепів на території кварталів для збору рослинних рештків. Наразі роботу необхідно відновити, КП «Очисні споруди» чекає на пропозиції від активісті міської громади.
28 Серпня, 2020 р., 15:01
Сьогодні, 28 серпня, бригади КП «Водне господарство» проводять ряд робіт на виконання міських програм.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора