Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святковий стіл – невіддільна частина різдвяних і новорічних свят

Дата: 24.12.2024 13:00
Кількість переглядів: 46

Проте не варто забувати, що святкове меню можна зробити смачним і різноманітним без зайвих витрат.

Якщо хочете отримати уявлення про приблизну кількість їжі, то можете скористатися розрахунками для проведення банкетів, які використовують кафе та ресторани. 

Наприклад, на одну людину для застілля тривалістю 4–6 годин потрібно орієнтовно 400 грам холодних закусок, 200–300 грам салату, 100 грам гарячих закусок, 200–300 грам гарячої основної страви.

  1. Складіть меню заздалегідь. Напої часто становлять значну частину бюджету. Заздалегідь дізнайтеся вподобання гостей і купіть їх з урахуванням потреб.
  2. Створіть список покупок. Витрат буде менше, а стіл смачнішим, якщо ви заздалегідь продумаєте святкове меню та вирушите до супермаркету із переліком потрібних продуктів.
  3. Плануйте приготування страви зі схожими інгредієнтами. Наприклад, куряче м’ясо можна використати як для основної страви, так і для салатів. 

Більше корисних порад шукайте на сайті "Гаразд".



« повернутися

Код для вставки на сайт